At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana’da bugün; 109 atın katılacağı, yedisi çim üçü kum pistte yapılacak toplam on koşunun yedisinde İngiliz, üçünde Arap atlarının piste çıkacağı ve iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var.

1. KOŞU

Birinci 6’lı Ganyan’a, 3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının kum pistteki 1900 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusu ile başlanacak. Aynı pistte 2000 metre mesafede ikinci olduğu son yarışına göre kilosu biraz artan 2 numaralı AMELİA, başarılı jokeyi Ahmet ÇELİK ile en şanslı isimdir. Rakip olarak önereceğimiz isimler; Mehmet Salih ÇELİK’in gayet uygun bir kilo ile bineceği 7 numaralı EL MASTER, Şanlıurfa’dan formda gelen 5 numaralı QUEEN ISABELLE ve müsait kilolu bir diğer isim 4 numaralı ASİL AZRA şeklinde sıralanabilir.

2. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1300 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; bu pistteki son yarışını yarım boy farkla kaybeden 4 numaralı LORD MARTIN, LORD MARTIN’in beşinci tamamladığı bir önceki koşusunda yarım boy farkla altıncı olan 9 numaralı AKBUT, son yarışında tatminkar bir üçüncülük elde eden 2 numaralı KURT REİS ve ilk defa çıkacağı çim pistte iyi koşacağını düşündüğümüz 10 numaralı AMYTIS eşit şansa sahip isimlerdir.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atlarının çim pistte 2000 metre mesafede start alacakları ŞARTLI 4 koşuda; handikap puanlarından da anlaşılacağı üzere, kaliteleri bu grubun çok üzerinde olan 3 numaralı DİZDARIM ile 5 numaralı GÜR BEYAZ arasındaki mücadelede daha az hata yapan kısrak aynayı önde geçecektir.

4. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının kum pistteki 1400 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda, daha sert gruplarda bile başarılı yarışlarına şahit olduğumuz 1 numaralı GOD OF WAR günün ilk bankosudur.

5. KOŞU

İkinci 6’lı Ganyan’ın ilk ayağında henüz koşu kazanamamış olan 3 yaşlı İngiliz tayları, çim pistte 1300 metre mesafede start alacakları günün ikinci MAİDEN mücadelesine çıkacaklar. 9 numaralı CHILLI CHARLIE, 4 numaralı OCEAN EMPIRE, 5 numaralı TRAINER FATHER, 2 numaralı KEEP GOING ve 11 numaralı LAST TWO HOURS, kuponlara mutlaka yazılması gereken isimlerdir.

6. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının çim pistteki 1300 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda, beş ay aranın ardından katılıp üçüncü tamamladığı 2000 metre mesafeli yarış ile nefes ve kondisyon açığını kapatan 4 numaralı ATABEYLİ favorimiz. Rakipleri; son dönemde sık koşturulsa da bu grupta her zaman şanslı olabilecek 1 numaralı ALTIN MAHİR, yine altı ay aradan sonra gördüğü üç yarış ile formunu geliştiren 6 numaralı ÖNÜ AÇIK, çim pistte çıktığı dört yarışın üçünü kazanma başarısı gösteren 3 numaralı ASLAN YAĞIZ ve aynı mesafedeki bir önceki yarışını starttan bir boy geç çıkmasına rağmen yine Emrah SİNCAN ile kazanan 8 numaralı ALTIN NİGAR olacaktır.

7. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının çim pistteki 1200 metre mesafeli ŞARTLI 3 yarışında; son iki çim yarışında bir birincilik bir de ikincilik elde eden formda safkan 2 numaralı BLACK LION ilk sırada önereceğimiz isimdir. En ciddi rakibi, çim pistte 1200 metre mesafede çıktığı beş yarışın üçünü kazanan 6 numaralı SERSERİ HAT olacaktır. Çim pisti çok seven 8 numaralı TAYYAR ALİ de yedi aydır koşmamasına rağmen şanslı gördüğümüz bir diğer isimdir.

8. KOŞU

3 yaşlı İngiliz tayları arasındaki 1800 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşuda; bu pistte koştuğu uzun mesafeli son iki yarışını oldukça beğendiğimiz 4 numaralı FAST PILOT bize göre günün ikinci bankosudur.

9. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistte 1300 metre mesafede yapacakları günün üçüncü ve son MAİDEN koşusunda; ilk kez çim pistte izleyeceğimiz 12 numaralı TOGETHER FOREVER, son galobunda çok da sıkıştırılmayan 1 numaralı FAST MAN, son dördüncülüğündeki performansı bu grup için yeterli olabilecek 6 numaralı ORTAK GÜÇ, grubun çim pistte en çok yarış gören ismi 8 numaralı BENİM GÜZEL KIZIM ve kum pistteki başarısız ilk yarışının ardından beş ay ara verdikten sonra bu kez orijin olarak daha yatkın olduğunu düşündüğümüz çim pistte şansını deneyecek olan 10 numaralı INTEGRITAS, kuponlarda bulunması gereken safkanlardır.

10. KOŞU

Günün son yarışında, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları kum pistteki 1400 metre mesafeli HANDİKAP 14 mücadeleye çıkacaklar. Bu pistteki 1300 metre mesafeli son yarışında elde ettiği yakın ara üçüncülüğü ile göz dolduran 7 numaralı BERSUN ATEŞİ favori olarak önereceğimiz isimdir. Son yarışını bgün de birlikte koşacağı Hışman ÇİZİK ile kazanarak MAİDEN’a veda eden 12 numaralı CESUR ADIM ile ilk ona giremediği son yarışında dahi kötü koştuğunu düşünmediğimiz 5 numaralı ULUSABA favorinin en küçük hatasını affetmeyecektir.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız Adana Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 7 , 5 , 4
2. AYAK
4 , 9 , 2 , 10
3. AYAK
3 , 5
4. AYAK
1
5. AYAK
9 , 4 , 5 , 2 , 11
6. AYAK
4 , 1 , 6 , 3 , 8
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
9 , 4 , 5 , 2 , 11
2. AYAK
4 , 1 , 6 , 3 , 8
3. AYAK
2 , 6 , 8
4. AYAK
4
5. AYAK
12 , 1 , 6 , 8 , 10
6. AYAK
7 , 12 , 5