At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi Hipodromu’nda bugün; 85 atın katılacağı, beşi çim dördü sentetik pistte yapılacak dokuz koşunun yedisinde İngiliz, ikisinde ise Arap atlarının mücadele edeceği ve iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. Günün en önemli yarışları olan, G 3 PROF.DR.KENAN BİNAK Koşusunda 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atları, G 3 23 NİSAN Koşusunda ise 4 ve yukarı yaşlı Arap atları start alacak.

1. KOŞU

Birinci 6’lı Ganyan’a, 4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atlarının sentetik pistteki 2100 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusu ile başlıyoruz. 4 yaşında başladığı yarış hayatında katıldığı ilk koşuyu gösterişli kazandıktan sonra ikinci yarışında da üçüncü olurken kendisinden daha kaliteli iki safkana geçilen 4 numaralı İLLEDE DORU, sürdürdüğü formu ve çok iyi anlaştığı jokeyi Erhan AKTUĞ ile günün ilk bankosudur.

2. KOŞU

Gerek form durumu gerekse kalite olarak bu rakiplerinden çok daha üstün olan 1 numaralı BEDESTAN ile 6 numaralı RABATTO’nun ağır favori olduğu, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına ait sentetik pistteki 1200 metre mesafeli SATIŞ 2 koşusunda; son birinciliğinden bu yana bir yıldan fazla zaman geçse de idmanlarında beğenimizi kazanan 2 numaralı BIG PRIZE’ın da Özcan YILDIRIM idaresinde sürpriz şansının olduğunu düşünüyoruz.

3. KOŞU

Performans olarak birbirine yakın beş 3 yaşlı İngiliz tayının sentetik pistte bir araya geldiği 2000 metre mesafeli ŞARTLI 5 koşuda, tüm safkanların şansını eşit görüyor ve riske girmeden HEPSİ hakkımızı burada kullanmak istiyoruz.

4. KOŞU

İkinci 6’lı Ganyan’ın ilk ayağında yapılacak olan, 3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarına ait çim pistteki 2100 metre mesafeli KV-7 HATİCE CELALOĞLU Koşusunda; geçtiğimiz yıl bu mesafedeki G 3 ÖZDEMİR ATMAN Koşusunu kazandıktan sonra katıldığı yedi koşunun altısında tabeladan düşmeyen 7 numaralı BİZİM İÇİN favorimiz. Dört ay aradan sonra katıldığı 2000 metre mesafeli yarış ile kondisyon açığını kapatmaya çalışan 5 numaralı SPLENDID, sentetik pistte çıktığı aynı mesafedeki son yarışını kazanan ve çim pistte de başarılı yarışlarını izlediğimiz 12 numaralı PRANAYAMA ve günlük bir problem yaşadığı son yarışını ölçü almadığımız 1 numaralı ANADOLU PRENSESİ, favoriye ciddi rakip olacak isimlerdir.

5. KOŞU

Henüz yarış kazanamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1400 metre mesafeli günün ilk MAİDEN koşusunda kuponlarda mümkün olduğunca çok isme yer vermek gerektiğini düşünüyoruz. Bizim buradaki sıralamamız; 6 numaralı RUN FOR HOPE, 7 numaralı SERDARI EKREM, 11 numaralı FLYING JO, 5 numaralı RIGHT AS RAIN, 10 numaralı DEX DAY ve 1 numaralı CENTANNI şeklinde olacaktır.

6. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının çim pistte 1900 metre mesafede yapacakları günün en önemli yarışlarından biri olan G 3 PROF.DR.KENAN BİNAK Koşusunda; Türkiye'nin en çok ikramiye kazanan İngiliz atı olan 1 numaralı BURGAS ile bu sıralamada dördüncü durumda bulunan 3 numaralı VINCITORE’nin nefes kesecek mücadelesinde daha az hata yapan safkan birinciliğe uzanacaktır.

7. KOŞU

Günün bir diğer önemli yarışı olan, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına mahsus çim pistte 1400 metre mesafede yapılacak olan G 3 23 NİSAN Koşusunda; Türkiye'nin en çok ikramiye kazanan Arap atı olan 2 numaralı DENİZ EFE’nin son dört yarışında da olduğu gibi yine geçilmeyeceğini düşünüyor ve günün ikinci bankosu olarak öneriyoruz. Rakip arayanlar, çim pistte de iyi koşacağına inandığımız 5 numaralı RÜZGARDAHAN’ı kuponlarına ekleyebilirler.

8. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının sentetik pistte yapacakları 1500 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşuda; bugüne kadar katıldığı üç yarışta da olduğu gibi yine Nevzat AVCİ ile start alacak olan 6 numaralı TİZY, son koşusunu rahat kazanan 5 numaralı WIN HER LOVE ve yarış hayatının ilk startında düzlükte yol bulmakta biraz zorlanmasına rağmen dış kulvardan yaptığı etkili sprintle kazanmayı başaran 3 numaralı CALYPSO eşit şansa sahip safkanlardır.

9. KOŞU

İstanbul’da günün son koşusu olan, 3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistte 1400 metre mesafede start alacakları MAİDEN mücadelede de çok ata şans vermekten yanayız. Bizim MAİDEN’dan çıkmaya yakın gördüğümüz isimler; 10 numaralı BRIDE WEALTH, 12 numaralı SWIFT PASSING, 13 numaralı VİCTORİOSO BUSE, 6 numaralı ROSE CROWN, 1 numaralı AGENT ZERO ve 14 numaralı ZEKİNİN KIZI olacak.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
4
2. AYAK
1 , 6 , 2
3. AYAK
HEPSİ
4. AYAK
7 , 5 , 12 , 1
5. AYAK
6 , 7 , 11 , 5 , 10 , 1
6. AYAK
1 , 3
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
7 , 5 , 12 , 1
2. AYAK
6 , 7 , 11 , 5 , 10 , 1
3. AYAK
1 , 3
4. AYAK
2
5. AYAK
6 , 5 , 3
6. AYAK
10 , 12 , 13 , 6 , 1 , 14