At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana’da bugün; 58 atın katılacağı, dördünde İngiliz, ikisinde Arap atlarının kum pistte mücadele edeceği altı koşudan oluşan ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var.

1. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusu ile başlayacak olan 6’lı Ganyan’ın ilk ayağında; bir önceki koşusunu bu pist ve mesafede yarım boy farkla ikinci tamamlayan 4 numaralı LE PATRON jokeyi Müslüm ÇELİK ile favorimiz. 2 numaralı DEMİRDURAN, 7 numaralı IRMAK SU, 10 numaralı ÇETİN REİS ve 5 numaralı PAMUKÇU yarışın diğer şanslı isimleridir.

2. KOŞU

Denk güçteki 3 yaşlı İngiliz taylarının bir araya geldiği 1400 metre mesafeli SATIŞ 1 koşusunda sürpriz ihtimalini de oldukça yüksek görüyoruz. Bu nedenle; Eray ÇİZİK’in bineceği 12 numaralı GRANDE HEART, 3 numaralı PHANTOM WARRIOR, 9 numaralı ÜÇ MATRA, 1 numaralı LİON BURAK ve 11 numaralı MERIBEL kuponlara mutlaka yazılmalıdır.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2000 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusunda; son yarışını dikkate almadığımız 4 numaralı NOIR RAPİDE, apranti Fesih ÇETİNBAŞ’ın bineceği 2 numaralı TORTUGA ve ağır kilosuna rağmen 1 numaralı YALAN DÜNYA kuponlara yazılması gereken isimlerdir.

4. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1200 metre mesafede yapacakları ŞARTLI 4 koşuda; idman pistinde dereceli işler sergileyen 5 numaralı MON COEUR, başarılı jokeyi Ahmet ÇELİK idaresinde bize göre günün sığınma limanı olacaktır.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1300 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; daha sert gruplarda dahi başarılı yarışları bulunan 2 numaralı CEYAR, rakiplerinden bir adım önde görünüyor. Bu safkan küçük ölçekli kuponlarda tek başına bırakılabilir. Daha geniş oynama imkanına sahip yarışseverler; beyaz bayrak-ayna yapmaya çalışacak olan 6 numaralı NİSANUR HATIRASI, koşudaki tek kısrak olan 4 numaralı ANADOLU EDASI ve ilk defa bu sertlikte bir grupla mücadele edecek olan 7 numaralı OĞLUM ÇİÇEK’i de kuponlarına ekleyebilirler.

6. KOŞU

Adana’da günün son yarışı olan HANDİKAP 14 mücadelede, 4 yaşlı dişi Arap atları 1200 metre mesafede start alacaklar. Son yarışını yine Ercan ÇANKAYA ile 1400 metre mesafede oldukça rahat kazanan 1 numaralı YİPEK favorimizdir. Doğu illerinde İsa Akyavuz ile oldukça başarılı yarışlar sergileyen 2 numaralı HOŞSEDA en sert rakibi olacaktır. Adana’da bu pist ve mesafede kazanarak MAİDEN’a veda eden 6 numaralı KIRHATUN, son iki yarışı ile göz dolduran 8 numaralı VANGÖLÜ GÜZELİ, bir önceki yarışını VANGÖLÜ GÜZELİ’nin önünde kazanan 5 numaralı BALLIYARIM, eküri avantajına sahip 9 numaralı ALTINAY, uygun kilosu ile 7 numaralı ÖFKELİ KIZ ve 13 numaralı YAZIR ÜZÜMÜ bütçe imkanları çerçevesinde kuponlara yazılabilecek diğer kısraklardır.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Adana Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
4 , 2 , 7 , 10 , 5
2. AYAK
12 , 3 , 9 , 1 , 11
3. AYAK
4 , 2 , 1
4. AYAK
5
5. AYAK
2
6. AYAK
1 , 2 , 6 , 8 , 5 , 9 , 7 , 13