At Yarışı Tahminleri

ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Antalya Hipodromu’nda bugün altısı kum, diğer ikisi sentetik (kum) pistte olmak üzere bir Altılı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 77 atın katılacağı sekiz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların üçünde İngiliz, diğer beşinde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşuları ise, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katıldığı 1400 metre kum pist KV 8 ve 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katıldığı 2100 metre sentetik pistteki KV 8 koşu ve olacak.

1. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2000 metre kum pist HANDİKAP 15 mücadelesinde, son koşusunda çok koşusunda son düzlükte geri düşmesine rağmen rakiplerine dayanan ve güzel bir birincilik alan 6 numaralı KELPİE çok net favorimiz. Ona en yakın rakipler ise, son iki koşusundaki formu ile 3 numaralı MAHANTA ve idman pistinde güzel işlerle bu yarışa gelen ve kilo avantajı da bulunan 8 numaralı KIZILIŞIK olacaktır.

2. KOŞU

4 yaşlı Arap taylarının 2000 metre kum pist ŞARTLI 3 koşusunda, 4 numaralı KUTADGU birincilik için en şanslı gördüğümüz ilk isim. Ona rakip olarak, idman pistinde beğendiğimiz ve bu koşuya takı değişikliği ile katılacak olan 5 numaralı YÜKSEK KAYA’yı önerebiliriz.

3. KOŞU

Altılı Ganyan’ın başladığı 3 yaşlı İngiliz taylarının 2000 metre kum pist ŞARTLI 4 koşısında, mücadelenin 2 numaralı BELLICOSO ve 8 numaralı STASERA arasında geçeceğini düşünüyoruz. İdman pistinde beğendiğimiz 5 numaralı GRANDE STEEL, 6 numaralı MISS EMILIA ve 1 numaralı BAKIR ALPER’den de güzel koşular bekliyoruz. Her taya eşit şans vererek bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

Henüz birincilik almamış 4 yaşlı Arap taylarının 1400 metre kum pist MAİDEN koşusunda, 2 numaralı ÇAĞLAYANBEY çok net favorimiz. Ona rakip olarak önereceğimiz isimler ise sırasıyla, 1 numaralı BOSS, 8 numaralı KAKULE, daha sonra da 9 numaralı PRENSES HAVİN olacaktır. Bu isimlerle bu ayağı geçebileceğimizi düşünüyoruz.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1400 metre kum pist KV 8 koşusunda, mücadelenin 5 numaralı MİRBEY ve 4 numaralı ATLIKAYA arasında geçmesini bekliyoruz. Ayırımsız bu iki ismi kuponlara işaretlemenizi öneriyoruz.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği 2100 metre sentetik pist KV 8 koşusunda, mücadelenin ayırım olmaksızın 6 numaralı TUNÇ SİPERİ ve ekürilerden 2 numaralı BOĞAZ ÇOCUĞU arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu iki isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 4 yaşlı Arap taylarının mücadele edeceği 1400 metre kum pist MAİDEN koşusunda, bu koşuda usta jokey Vedat ABİŞ’le start alacak olan ve idman pistinde yaptığı güzel derece ile bu koşuya hazır olduğuna inandığımız 3 numaralı GÖKOĞLUM’u günün ilk ve tek bankosu olarak öneriyoruz.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği 1400 metre sentetik pist HANDİKAP 14 koşusunda, zorlu bir mücadele olacağını düşünüyoruz. Bizim bu koşu için sıralamamız, 1 numaralı CANCAZIM, 9 numaralı ÇAKIRGÖZLÜM, 3 numaralı YAŞARSERAP, 6 numaralı BERSUN ATEŞİ ve 7 numaralı BERRENKIZ şeklindedir.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Antalya Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 8 , 5 , 6 , 1
2. AYAK
2 , 1 , 8 , 9
3. AYAK
5 , 4
4. AYAK
6 , 2
5. AYAK
3
6. AYAK
1 , 9 , 3 , 6 , 7