At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda bugün; 74 atın kum piste çıkacağı, sekiz koşunun altısında İngiliz, ikisinde Arap atlarının mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. Günün en önemli yarışı olan KV-6 koşu, 3 yaşlı İngiliz tayları arasında yapılacak.

1. KOŞU

Yarış hayatlarına bu koşu ile başlayacak olan 3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 1 koşusunda ilk atımız, galoplarını da birlikte yaptığı Mehmet AKYAVUZ ile start alacak olan 3 numaralı JAN AQUA. Kum pistin en başarılı isimlerinden GENERAL BRIELLA’nın anneden kardeşi 5 numaralı THE GREAT KHAN bize göre tek rakibidir.

2. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1400 metre mesafeli SATIŞ 1 koşusunda; 7’li Plase için önereceğimiz isimler; Mert Ali SOLMAZ ile çok iyi anlaşan 3 numaralı KARSAMBAÇ ile startta çok oyalanmaması hakinde etkili bir yarış yapacağına inandığımız 7 numaralı BAY METİN olacaktır.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’a, 3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 1 koşusu ile başlıyoruz. Gerek kuma yatkın orijinleri, gerekse idman pistindeki görüntüleri ile kuponlarda bulunması gerektiğine inandığımız safkanlar; 4 numaralı GOLD GRACE ile DAREDEVIL yavruları, 7 numaralı WAR MACHINE ve 3 numaralı DARE TO VICTORY olarak sıralanabilir.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1900 metre mesafede start alacakları HANDİKAP 16 koşuda; 6 numaralı ARSİYAN, 2 numaralı SPEED LANE, 4 numaralı YALAN DÜNYA, 5 numaralı GETTO ve 1 numaralı MEMORY REMAINS en şanslı isimlerdir.

5. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda birincilik mücadelesinin; Elazığ’daki başarılı yarışlarına Adana’da da devam eden 5 numaralı BAŞYAPIT ile son Grup yarışındaki derecesi bu grup için yeterli olabilecek 3 numaralı AKMANER arasında geçeceğine inanıyoruz. Bu ikiliyi en çok zorlayacak isimler; 7 numaralı LE PATRON, 8 numaralı MELİHİN İZİ ve 1 numaralı SEHHAR olacaktır.

6. KOŞU

Günün en önemli yarışı olan, 3 yaşlı İngiliz taylarına ait 1900 metre mesafeli KV-6 koşuda; Adana’da bu yıl en çok yarış kazanan jokey Müslüm ÇELİK ile ikide iki yapan, bu mesafedeki son yarışını kamçı dahi yemeden uzak farkla kazanan 3 numaralı DEMEDİ DEME bir kez daha kazanmaya yakın olup, küçük kuponlara tek yazılabilir. Güvenemeyenler veya daha geniş kupon yapmak isteyenler 4 numaralı DEMSEY’i değerlendirebilirler.

7. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli günün son ŞARTLI 1 koşusunda; kum pistte çıktığı oniki yarışın sekizini kazanan BEBESHA’nın ana-baba bir kardeşi 6 numaralı GÖRKEM KAPTAN, başarılı jokeyi Mehmet AKYAVUZ ile günün sığınma limanıdır.

8. KOŞU

Adana’da günün son yarışı, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının aprantilerle start alacağı 1400 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşu olacak. Burada atlardan daha çok aprantilerin performansının belirleyici olacağını düşündüğümüzden; 8 numaralı HÜKÜMHAN, 5 numaralı ERTURAN, 3 numaralı KILIÇ OSMAN, 2 numaralı DÜNYA KRALI, 9 numaralı RUŞEN ALİ ve 11 numaralı DADY arasından mümkün olduğunca çok ismi kuponlarınıza yazmanızı öneriyoruz.

 

Yukarıda yorumlamaya gayret ettiğimiz Adana Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
4 , 7 , 3
2. AYAK
6 , 2 , 4 , 5 , 1
3. AYAK
5 , 7 , 8 , 1 , 6
4. AYAK
3 , 4
5. AYAK
6
6. AYAK
8 , 5 , 3 , 2 , 9 , 11