At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana’da bugün; 75 atın katılacağı, tamamı kum pistte yapılacak, sekiz koşunun beşinde İngiliz, üçünde Arap atlarının mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. Günün en önemli yarışı olan KV-6 OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Koşusunda, 3 yaşlı dişi İngiliz tayları start alacak.

1. KOŞU

Henüz yarış kazanamamış olan 3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre mesafede start alacağı günün ilk MAİDEN koşusunda; 5,5 aydır koşmamasına rağmen Aralık ayından bu yana düzenli olarak idmanlarına devam eden 2 numaralı GRAN CAVALLO favorimiz. Rakipleri; dört ay önce koştuğu Ankara’daki son yarışını ikinci tamamlayan 4 numaralı JOHN ABRUZZI, idman pistindeki canlı görüntüsü ile 8 numaralı PINJARRA ve ilk defa piste çıkacak olan WONDER HORSE olacaktır.

2. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2100 metre mesafeli SATIŞ 2 koşusunda; 7’li Plase için önereceğimiz tek safkan; Müslüm ÇELİK ile start aldığı son üç yarışı da kazanan 4 numaralı BYE BYE LULLABY olacaktır.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağında, 4 yaşlı Arap atlarının 1300 metre mesafeli HANDİKAP 15 mücadelesini izleyeceğiz. Sürpriz kokusu aldığımız bu koşuda favorimiz, aynı mesafede kazandığı bir önceki yarışa göre 6,5 kilo daha hafif sıkletle koşacak olan 7 numaralı ERDİ BEY. Rakipleri; son yarışında günlük bir sorun yaşadığına inandığımız 6 numaralı TEKOZAN, üç ay aradan sonra koştuğu üç yarışı da başarılı olan 3 numaralı ASİLASLAN ve yine son yarışını ölçü almadığımız 2 numaralı IRMAK SU olacaktır.

4. KOŞU

1400 metre mesafede 3 yaşlı İngiliz tayları arasında yapılacak olan günün ikinci MAİDEN koşusunda; 6 numaralı MAXIMUS POWER, 10 numaralı UNCLE SAM, 4 numaralı ICARDİ ve 11 numaralı ZÜLFİKARIM eşit şansa sahip safkanlardır.

5. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarına mahsus 1900 metre mesafeli KV-6 OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Koşusunda; idman pistinde de oldukça formda görünen 2 numaralı HET SCHIP ve 5 numaralı PEKERİM, etkili jokeyleri ile bize göre en şanslı safkanlardır.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına ait 2400 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuda; Akın SÖZEN ile çıktığı otuz beş yarışın otuz birini ilk dört içerisinde tamamlayıp bunların onunu kazanan 2 numaralı ÇELİKKALKAN, startta biraz oyalansa da düzlükte yapacağı etkili sprintiyle koşuyu lehine çevirebilir. 1 numaralı PEKALP istediği tempoyu kurabilir ve düzlüğe yeterli avansla çıkabilirse ÇELİKKALKAN’ın hesaplarını altüst edebilir. Verdiği kısa aradan sonra ilgililerince Antalya’da galop niyetine bir yarış gösterilen 5 numaralı LAZFATİH, bu iki safkanın hatasını kollayacaktır. Ankara’daki yarışlarından bu yana takibimizde olan 4 numaralı KARACA AĞA bombayı patlatabilir.

7. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarına mahsus 1400 metre mesafeli günün son MAİDEN koşusunda; bu pistteki ilk yarışını ikinci tamamlayan ve son galobunda oldukça formda ve istekli görünen 7 numaralı MY STAR, bize göre günün bankosudur.

8. KOŞU

Adana’da kapanışı, 4 yaşlı dişi Arap atlarının 1900 metre mesafeli ŞARTLI 2 koşusu ile yapıyoruz. Katılan safkanların form olarak istenilen seviyede olmamaları bu koşuyu da sürprize açık bir hale getiriyor. Bu nedenle, mümkün olduğunca çok ata şans verilmesi gereken bu mücadelede bizim şanslı gördüğümüz safkanlar; 8 numaralı ÖFKELİ KIZ, 9 numaralı YENİGEZEGEN, 5 numaralı MAMACİTA BONİTA, 2 numaralı ALACA TOPU, 10 numaralı DÜRENDİŞİM ve 12 numaralı LAL HANIM şeklinde sıralanabilir.

 

Elimizden geldiğince yorumlamaya çalıştığımız Adana Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
7 , 6 , 3 , 2
2. AYAK
6 , 10 , 4 , 11
3. AYAK
2 , 5
4. AYAK
2 , 1 , 5 , 4
5. AYAK
7
6. AYAK
8 , 9 , 5 , 2 , 10 , 12