At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İstanbul’da bugün; 69 atın katılacağı, tamamı sentetik pistte yapılacak sekiz koşunun beşinde İngiliz, üçünde Arap atlarının mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. Günün en önemli yarışı olan KV-7 NURİ MİDİLLİ Koşusu, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atları arasında yapılacak.

1. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1500 metre mesafeli SATIŞ 2 koşusunda; 4’lü Ganyan ve Çifte Bahis için önereceğimiz isimler; 2 numaralı TOLONAY, 7 numaralı METAFOR ve 6 numaralı BATI RÜZGARI olarak sıralanabilir.

2. KOŞU

7’li Plase’nin ilk ayağındaki, denk güçteki 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının start alacağı 2000 metre mesafeli KV-7 koşuda; 2 numaralı FEDAİ, 5 numaralı ÖZÜDOĞRU, 4 numaralı NİĞBOLU ve 1 numaralı TUNÇ SİPERİ eşit şansa sahip safkanlardır.

3. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 2000 metre mesafeli MAİDEN mücadelesinde; tırnağının ucundaki 10 numaralı SOLİ, idman pistinde oldukça formda görünen 8 numaralı RULING LADY ve ilk iki yarışındaki kulaklık takısına bu kez dilbağı ve kapalı gözlük de eklenen 6 numaralı FRONT LİNER, 6’lı Ganyan’ın ilk ayağı için yeterli olacaktır.

4. KOŞU

Sürpriz ihtimalini oldukça yüksek gördüğümüz, 4 yaşlı Arap atlarına mahsus 2000 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşuda; startta çok oyalanmayıp yarışa erken adapte olabilirse sonlarda etkili gelebilecek olan 4 numaralı BÜYÜK GÜNTAY, uzun mesafelerin başarılı iki ismi, 3 numaralı TUNÇYILMAZ ve 7 numaralı ESEN BATU ile son galobunda oldukça formda görünen 5 numaralı HATIR SAYAN ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

5. KOŞU

Günün en önemli yarışı olan KV-7 NURİ MİDİLLİ Koşusunda, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1400 metre mesafedeki mücadelesini izleyeceğiz. Sentetik pistte çıktığı son altı yarışı da kazanmayı başaran 1 numaralı DAGMAR’ın ağır favori olarak çıkacağı bu koşuda, son yarışında ona zor anlar yaşatan 7 numaralı TOUCH THE CAT ile bu mesafenin etkili isimlerinden 2 numaralı ELİMİNATÖR de göz ardı edilmemelidir.

6. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 2000 metre mesafede yapacakları ŞARTLI 5 koşuda; bir önceki yarışını kazanan, son yarışında ise düzlükte yol bulamayıp tempo kaybetse de etkili sprinti ile yakın ara dördüncü olan 6 numaralı PERFECT PLAYER, bize göre uzayan mesafede daha da iyi koşacak olup, Mustafa ÇİÇEK idaresinde günün bankosudur.

7. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 2000 metre mesafede start alacakları günün ikinci MAİDEN koşusunda; son iki ikinciliği gayet başarılı olan, Hışman ÇİZİK’in bineceği 8 numaralı SPREZZATURA, bu yarıştaki jokeyi Görkem ÖZÇELİK idaresinde çıktığı bir önceki yarışını yarım boy farkla ikinci bitiren 9 numaralı TIMELESS ve son idmanlarında adeta ayakları yere değmeyen 10 numaralı TULPAR MEA en şanslı isimlerdir.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının Yamak 3 seviyesindeki aprantilerle start alacağı 2000 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuda, atlardan çok aprantilerin performansının sonucu belirleyeceğini düşündüğümüzden; 2 numaralı PASSION RUNNER, 3 numaralı SAUDADE, 4 numaralı ADAL, 5 numaralı ANADOLU RÜYASI, 6 numaralı MAKE WAY, 7 numaralı ROCKET SCIENCE ve 9 numaralı MİRA LİNDA arasından mümkün olduğunca çok isme şans vermenizi öneriyoruz.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
10 , 8 , 6
2. AYAK
4 , 3 , 7 , 5
3. AYAK
1 , 7 , 2
4. AYAK
6
5. AYAK
8 , 9 , 10
6. AYAK
2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 9