At Yarışı Tahminleri

ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Ankara 75. Yıl Hipodromunda bugün dördü çim pistte, diğer beşinde ise kum pistte olmak üzere iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 78 atın katılacağı dokuz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların beşinde Arap, dördünde ise İngiliz atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı 1600 metre çim pist G 2 Adnan Menderes Koşusu olacak.

1. KOŞU

Ankara’da Birinci Altılı Ganyanın başladığı, henüz birincilik kazanamamış 3 yaşlı Arap taylarının 1200 metre kum pist MAİDEN koşusunda, iyi bir orijine sahip ve bu koşuda dilbağı denenecek olan 2 numaralı DEMİROĞLUDOĞAN’ı günün ilk bankosu olarak öneriyoruz.

2. KOŞU

4 yaşlı Arap taylarının 1900 metre çim ŞARTLI 1 koşusunda, mücadelenin 1 numaralı KILIÇ İBO ve 2 numaralı AZİMLİ arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki ismi neksik koşması durumunda 6 numaralı BAHARBAHİR onları zorlayarak fotoyu bulabilir. Bu üç isme eşit şans vererek kuponlarda bulundurmanızı öneriyoruz.

3. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının 1100 metre kum ŞARTLI 3 koşusunda, yine ilk defa dilbağı takısı denenecek olan ve idman pistinde güzel işlerle yarışa hazırlanmış olan 2 numaralı OĞLUM SALİH’i ilk sıradan öneriyoruz. Ona en yakın rakip olarak, 1 numaralı SUSTURUCU’yu görüyoruz. Bu iki isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

İkinci Altılı Ganyan’ın da başladığı; 3 yaşlı İngiliz taylarının 1500 metre kum pist HANDİKAP 16 koşusunda, birincilik mücadelesinin zorlu geçeceğini düşünüyoruz. İlk sıradan, dilbağı takısı denendikten sonra çok iyi bir form yakalayan ve ikiliden hiç düşmeyen 6 numaralı PUCCA’yı öneriyoruz. Daha sonra, dört aylık aradan döndükten sonra çıkmış olduğu ilk koşuda güzel bir ikincilik alıp formda olduğunu gösteren 3 numaralı MOZART’a şans vermenizi öneriyoruz. Son olarak sürpriz hanesinde ise, 1 numaralı SUPER DAY ve 10 numaralı BERAZZİ’ye de birer çarpı atarak bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

5. KOŞU

4 yaşlı Arap taylarının 1600 metre çim HANDİKAP 16 mücadelesinde, aradan döndükten sonra iyi bir form yakalayan, idman pistindeki hazırlıkları ile göz dolduran ve hafif kilosu ile 9 numaralı UĞURBÖCEĞİM ilk sıradan önereceğimiz isim olacaktır. Sürpriz olarak ise, çim pisti yapacağına inandığımız 2 numaralı IRMAKSU ve Ankara’ya geldiktan sonra iyi bir form yakalayan 11 numaralı ILGAZHATUN’u değerlendirmenizi öneriyoruz.

6. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı 1800 metre çim pist G 2 Adnan Menderes Koşusu’nda, denk isimlerin zorlu ve bir o kadar da zevkli bir yarışını izleyeceğimizi düşünüyoruz. Yine uyumlu jokeyi Müslüm Çelik ile start alacal olan 4 numaralı GRASYAS ve geçen senenin erkek tay deneme koşusu kazananı ve artık daha da güçlendiğini gördüğümüz 5 numaralı EMIL KURJAK ilk sıradan önereceğimiz isimler olacaktır. 8 aylık aradan sonra çıktığı ilk koşusundaki son dördüncülüğü ile nefesini açtığına inandığımız 7 numaralı NATIVE POWER bu iki ismin en sert rakibi olacaktır. Sürpriz olarak da, 6 numaralı MOUNTAIN  değerlendirilerek, bu dört isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum ŞARTLI 2 koşusunda, ağır kilosuna rağmen, son iki koşusunda çok iyi form yakalamış ve idman pistinde çok diri ve yarışa hazır görünen 3 numaralı MUCİT TAY’ı günün ikinci bankosu olarak öneriyoruz.

8. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı Arap taylarının start alacağı 1200 metre kum pist MAİDEN koşusundaki sıralamamız, son yarışındaki ikinciliği ile 8 numaralı YENİKÖY, 6 numaralı MYTAYLANHAN ve 3 numaralı DIRAXTER şeklindedir.

9. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının start alacağı 1900 metre çim pist ŞARTLI 2 koşusunda, son yarışını ölçü almadığımız 4 numaralı SQUEAK AND BUZZ ilk sıradan önereceğimiz isim olacaktır. Daha sonra rakip olarak, son yarışında start problemi yaşayıp dördüncülüğü kurtaran 8 numaralı DIPLINER değerlendirilmelidir diye düşünüyoruz. Son olarak ise, maidendan çıkarken etkili bir performans sergilemiş olan 1 numaralı DALLAS GIRL diyoruz ve bu sıralama ile bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız bugünkü Ankara Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2
2. AYAK
1 , 2 , 6
3. AYAK
2 , 1
4. AYAK
6 , 3 , 1 , 10
5. AYAK
9 , 2 , 11
6. AYAK
4 , 5 , 7 , 6
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
6 , 3 , 1 , 10
2. AYAK
9 , 2 , 11
3. AYAK
4 , 5 , 7 , 6
4. AYAK
3
5. AYAK
8 , 6 , 3
6. AYAK
4 , 8 , 1