At Yarışı Tahminleri

ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Ankara 75. Yıl Hipodromunda bugün sekizi çim pistte, sadece biri kum pistte olmak üzere iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 80 atın katılacağı dokuz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların dördünde İngiliz, beşinde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı 2200 metre çim pist KV 6 Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu olacak.

1. KOŞU

Ankara’da Birinci Altılı Ganyanın başladığı, henüz 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1300 metre çim pist ŞARTLI 4 koşusunda, bu mesafede başarılı sonuçları bulunan 6 numaralı SER VERYON’u ilk sıradan öneriyoruz. En sert rakibinin ise, 2 numaralı EXPECTANCY olmasını bekliyoruz. Sürpriz olarak ise, kum pistte bu mesafeleri iyi koşan ve çimi de yapabileceğine inandığımız 7 numaralı BUEN JORNIKO’ya da bir çarpı atarak, bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

2. KOŞU

Henüz birincilik alamamış, 2 yaşlı İngiliz taylarının 1000 metre çim MAİDEN koşusunda, yükselen formu ile, idman pistinde de yarışa hazırım sinyalleri veren  ve yine uyumlu jokeyi Ercan Çankaya ile start alacak olan 5 numaralı STRONGER TOGETHER’i günün ilk bankosu olarak  öneriyoruz.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1600 metre çim HANDİKAP 15 koşusunda, mücadelenin 2 numaralı ALTINEKEN ve 5 numaralı KOŞAR ZEYNEL arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki ismi ilk sıradan öneriyoruz. Sürpriz olarak, çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan uygun kilosuyla 4 numaralı KIRKÇERİ’yi değerlendirmenizi öneriyoruz. Bu üç isim bu koşu  için yeterli olacaktır diye düşünüyoruz.

4. KOŞU

İkinci Altılı Ganyan’ın da başladığı; 4 yaşlı Arap taylarının 1600 metre çim pist SATIŞ 3 koşusunda, geçen hafta bu pist ve mesafede güzel bir ikincilik almış olan 4 numaralı LORDUM’u ilk sıradan değerlendirmenizi öneriyoruz. Daha sonra, son koşusunu dikkate almadığımız, kalitesi ile bu grubu geçebilecek olan 1 numaralı ALTINENDER’e şans verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Son olarak sürpriz hanesinde ise, 5 numaralı BERTANHAN diyerek, bu koşuyu bu üç isimle geçmenizi öneriyoruz.

5. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1400 metre kum HANDİKAP 15 mücadelesinde, iyi bir form yakalayan, idman pistindeki hazırlıkları ile de göz dolduran 5 numaralı EURO POWER ilk sıradan önereceğimiz isim olacaktır. Tek rakibi, uzun mesafeli son koşularını dikkate almadığımız, bu mesafeleri daha iyi koşan 7 numaralı NİCOBAR olacaktır. Bu iki isme eşit şans vererek bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

6. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı 2200 metre çim pist KV 6 Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koşusu’nda, aradan geldikten sonraki son birinciliğinde bu gruptaki gibi güçlü rakiplerini geçen 7 numaralı JAN BOLD ilk sıradan önereceğimiz isim olacaktır. Ona rakip olarak, son yarışında geç sprinte kalkarak beşincilik alan, idman pistindeki güzel işleriyle bu koşuyu hedef yaptığını düşündüğümüz 4 numaralı RAKS STAR mutlaka değerlendirilmelidir.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1900 metre çim KV 6 koşusunda, çim pist performansı da gayet başarılı olan 1 numaralı KATIOĞLU’nu en şanslı isim olarak görüyoruz. Ancak bu koşuda, sürpriz olmasını beklediğimiz için iki isme daha şans vermenizi  öneriyoruz. Bunlar; 5 numaralı KILINÇBEY ve 6 numaralı KÖÇEK olacaktır.

8. KOŞU

3 yaşlı dişi Arap taylarının start alacağı 1200 metre çim pist ŞARTLI 3 koşusunda,  son yarışında direnerek güzel bir birincilik almış olan ve yine uyumlu jokeyi Ercan Çankaya ile start alacak olan 4 numaralı BENİM SULTANIM’ı günün ikinci bankosu olarak öneriyoruz.

9. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının start alacağı 1900 metre çim pist ŞARTLI 2 koşusundaki sıralamamız, ilk olarak 8 numaralı HADİOĞLU ve ona rakip olarak 6 numaralı CANIM HEDİYE, 2 numaralı BEHRAMKALE ve 9 numaralı KAMBER BEY şeklindedir. Bu koşuyu bu isimlerle geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız bugünkü Ankara Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
6 , 2 , 7
2. AYAK
5
3. AYAK
2 , 5 , 4
4. AYAK
4 , 1 , 5
5. AYAK
5 , 7
6. AYAK
7 , 4
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
4 , 1 , 5
2. AYAK
5 , 7
3. AYAK
7 , 4
4. AYAK
1 , 5 , 6
5. AYAK
4
6. AYAK
8 , 6 , 2 , 9