At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi Hipodromu’nda bugün; iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği dokuz koşuluk bir yarış programı var. Toplam 70 atın katılacağı yarışların altısı çim, üçü sentetik pistte yapılacak olup; dördünde İngiliz, beşinde ise Arap atları start alacak. Günün en önemli yarışı, 4 yaşlı Arap atlarına mahsus KV-9 MUSTAFA KEMAL TAMER Koşusu olacak.

1. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının sentetik pistteki 2200 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda; 2100 metre mesafedeki son yarışını burunla kaybeden 2 numaralı ENGİNTRON favorimiz. Bu pist ve mesafedeki son yarışını çok uzak farkla kazanıp MAİDEN’a veda eden 5 numaralı ES ES WARRIOR ile ekürilerden, sezonun başarılı aprantilerinden Fesih ÇETİNBAŞ’ın bineceği 1 numaralı WAR COMMANDER favorinin en yakın rakipleridir. Yeri olanlar Vedat ABİŞ ile start alacak olan 4 numaralı NOX ATRA’yı da kuponlarına ekleyebilirler.

2. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının çim pistte yapacakları 1400 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşuda; 1 numaralı UZAK DOĞU, 2 numaralı FIRATIN GÜCÜ, 3 numaralı ALPTEKİN ve 4 numaralı SURKENTLİ’yi ayrım yapmadan kuponlarınıza yazmanızı öneriyoruz. Son galobunu beğendiğimiz 6 numaralı ÇELİK SEMEND sürprizde değerlendirilebilir.

3. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı altı İngiliz atının çim pistte start alacağı 1400 metre mesafeli SATIŞ 4 koşusunda, kalite olarak bu grubun hayli üzerinde olan 3 numaralı SUN TIME, devam eden formu ve etkili jokeyi Vedat ABİŞ ile günün ilk bankosudur.

4. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının sentetik pistteki 2000 metre mesafeli HANDİKAP 16 koşusunda; ağır kilosuna ve yaklaşık iki aydır koşmamasına rağmen 3 numaralı KING OF THE WIN ilk sırada önereceğimiz safkandır. Favori çıktığı son yarışında bekleneni veremeyen 9 numaralı GIATRES ve oldukça müsait bir kilo ile koşacak olan 7 numaralı CROWNED bu safkanın öncelikli rakipleridir. Mehmet KAYA’nın bineceği 2 numaralı OSOLIMIA ile bu pist ve mesafede çıktığı beş koşuda iki birinciliği bulunan 5 numaralı ANADOLU LİDERİ kuponlarda bulunması gereken diğer isimlerdir.

5. KOŞU

Denk güçteki 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının bir araya geldiği, çim pistteki 1600 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuda; 7,5 ay aradan sonra çıktığı ilk yarışında fazla sıkıştırılmayan 7 numaralı ŞANVERDİ artan kondisyonu ile kazanmaya en yakın isimdir. Son birinciliğini aynı pist ve mesafedeki G 3 ULUSLARARASI MALAZGİRT Koşusunda elde eden 6 numaralı SÜLÜNBİKE favoriyi en fazla zorlayacak safkandır. İlerleyen yaşına rağmen hala tabelada yer bulabilen 3 numaralı AKKULA ile 6,5 aydır koşmasa da çim pistte başarılı yarışlarını izlediğimiz 5 numaralı AĞA TURBO daha sonraki ihtimallerdir. Son GRUP yarışta sert rakiplerin yanında çok da kötü koşmayan 4 numaralı ERSAVAŞ tatlı bir sürprize imza atabilir.

6. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının sentetik pistteki 1500 metre mesafeli KV-9 MUSTAFA KEMAL TAMER Koşusunda; bu pistte katıldığı on yarışta sekiz birincilik, iki de ikincilik elde eden 3 numaralı O BİR ÇELİK bize göre günün diğer bankosudur.

7. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1200 metre mesafeli MAİDEN mücadelesinde; ilk yarışında starttan dört boy geç çıkmasına rağmen düzlükte yaptığı etkili sprintiyle üçüncü olmayı başaran 6 numaralı VERMAX favorimiz. Küçük kuponlarda tek başına bırakabileceğimiz bu safkanın bize göre tek rakibi idman pistinde oldukça beğendiğimiz 1 numaralı EASTERN PILOT olacaktır.

8. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının Yamak 1 seviyesindeki aprantilerle start alacakları, çim pistteki 1400 metre mesafeli HANDİKAP 16 koşuda; bu pist ve mesafede kazandığı son koşusuna göre çok daha uygun bir kilo ile koşacak olan 4 numaralı NANDO, başarılı aprantisi Halit GÖKÇE ile favorimizdir. Bu safkanı zorlayabilecek tek isim Kürşat YILMAZ’ın bomboş kilo ile bineceği 3 numaralı MERTCAN TAY olacaktır.

9. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının çim pistte 1900 metre mesafede yapacakları HANDİKAP 15 mücadelede; çim pistteki ilk birinciliğini kovalayan 1 numaralı AHEN TAY, Ankara kumundaki son iki yarışını beğendiğimiz 3 numaralı MİRİALEM, Ankara çimindeki başarılı sayılabilecek yarışlarının ardından İstanbul’a getirilen 4 numaralı LEJYONER, son yarışını dikkate almadığımız 5 numaralı YAVUZKEYF, dördüncü tamamladığı bir üst gruptaki son yarışı beğenilen 6 numaralı HOSLİ, bu koşuyu geçen sene kazanan 8 numaralı TARSUS ŞELALESİ, Ankara’dan gelen bir başka safkan 9 numaralı KOŞAR ZEYNEL ve son başarılı yarışında olduğu gibi yine Eray ÇİZİK’in bineceği 10 numaralı CAN OĞLUM, şanslı gördüğümüz isimlerdir.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız bugünkü İstanbul Yarış Programı’nda, tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 5 , 1 , 4
2. AYAK
1 , 2 , 3 , 4 , 6
3. AYAK
3
4. AYAK
3 , 9 , 7 , 2 , 5
5. AYAK
7 , 6 , 3 , 5 , 4
6. AYAK
3
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 9 , 7 , 2 , 5
2. AYAK
7 , 6 , 3 , 5 , 4
3. AYAK
3
4. AYAK
6 , 1
5. AYAK
4 , 3
6. AYAK
1 , 3 , 4 , 5 , 6 , 8 , 9 , 10