At Yarışı Tahminleri

BURSA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Bursa Osmangazi Hipodromu’nda bugün iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 88 atın katılacağı dokuz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum pistte olup, beşinde İngiliz, dördünde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı günün altıncı koşusu olan KV 6 Koşu olacak.

1. KOŞU

Bursa’da Birinci Altılı Ganyan’ın başladığı ve günün ilk koşusu olan, 3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının kum pist 1300 metre ŞARTLI 3 mücadelesinde, son yarışında güzel bir üçüncülük alan,  idman pistinde de bu koşuya hazır olduğunu gösteren ve bu koşuda usta jokey Vedat ABİŞ idaresinde koşacak olan 10 numaralı WASSERFALL ilk favorimiz. Ona en yakın rakip ise, yine aynı son koşuda burunla WASSERFALL’un arkasından dördüncü olan 6 numaralı TIROL HOPE olacaktır. Bu iki atın bu ayak için yeterli olacağını düşünüyoruz. Sürpriz için 3 numaralı ALWAYS LUCKY değerlendirilebilir.

2. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre kum pist HANDİKAP 14 koşusunda, birincilik mücadelesinin 1 numaralı ROCKET RACCOON ve 2 numaralı NOBLE WOMAN arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu iki tayı ayırımsız olarak değerlendirmenizi öneriyoruz. Sürpriz olarak 5 numaralı LEYLOŞ HANIM’a şans verilebilir.

3. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının 1300 metre kum pist ŞARTLI 4 mücadelesinde, son koşusunda yine Nevzat AVCI idaresinde almış olduğu ikinciliğinde, bu koşudaki birkaç rakibini de geçme başarısını göstermiş olan 2 numaralı LAST WHISPER ilk ve tek favori tayımız. Bu tayımızı banko olarak öneriyoruz.

4. KOŞU

İkinci Altılı Ganyan’ın da başladığı; 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 1400 metre kum HANDİKAP 17 mücadelesi için, son koşusunda güzel bir üçüncülük alan ve bu koşuda en hafif kiloyla koşacak olan 9 numaralı SYNCHRONICITY ilk favori ismimiz. Daha sonra, ona rakip olarak  2 numaralı GRAND MISSION, 6 numaralı ZİSİNO ve 5 numaralı İZMİT ASLANI değerlendirilebilir. Bu sıralama ile bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

5. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı Arap taylarının 1400 metre kum MAİDEN koşusunda, 2 numaralı AL TOLGA ve ekürilerden 1 numaralı PINAR AĞASI bu koşuda ayırımsız olarak yazmanızı önereceğimiz ilk iki isim. İlk koşusuna çıkacak olan ve idman pistinde güzel işler yaptığı görülen 8 numaralı UÇARER HAN ve son üçüncülüğünü beğendiğimiz 10 numaralı BİRSUNUR ise sürpriz olarak değerlendirilebilir.

6. KOŞU

Günün en onemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği 1900 metre kum KV 6 koşusunda, birincilik mücadelesinin 4 numaralı BABA ARİF ve bu mesafelere yatkın 5 numaralı ERDOĞDU arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu iki atın eksik koşması durumunda, 8 numaralı ERLİKHAN ve 7 numaralı ILDIRLI devreye girecektir. Bu dört atımızı ayırım yapmadan kuponlarınıza yazmanızı öneriyoruz.

7. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1800 metre kum ŞARTLI 3 koşusunda, 4 numaralı ISLAND BREEZE ve 1 numaralı ARDAHAN FIRTINASI ilk iki favori ismimiz. 5 aylık bir aradan dönen ve idman pistinde bu koşuya hazır olduğunu gözlemlediğimiz 5 numaralı SON OF THE HAWK güzel bir sürprize imza atabilir. Bu üç isim ayırımsız olarak mutlaka değerlendirilmelidir diye düşünüyoruz.

8. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı Arap taylarının 1400 metre kum MAİDEN koşusundaki, sıralamamız, 2 numaralı BAY MARATON, 3 numaralı BENHASAN şeklindedir. Bu iki ismin bu koşu için yeterli olacağını düşünüyoruz.

9. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının start alacağı 1400 metre kum ŞARTLI 3 mücadelesinde, son 1200 metre kum pist koşusunda çok güzel bir birincilik alan 7 numaralı STAR KARINCA’yı günün ikinci bankosu olarak öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Bursa Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
10 , 6 , 3
2. AYAK
1 , 2 , 5
3. AYAK
2
4. AYAK
9 , 2 , 6 , 5
5. AYAK
2 , 1 , 8 , 10
6. AYAK
4 , 5 , 8 , 7
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
9 , 2 , 6 , 5
2. AYAK
2 , 1 , 8 , 10
3. AYAK
4 , 5 , 8 , 7
4. AYAK
4 , 1 , 5
5. AYAK
2 , 3
6. AYAK
7