At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 57 atın katılacağı, yedi koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum pistte yapılacak olup, beşinde İngiliz, ikisinde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı KV-7 koşu olacak.

1. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1600 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda, birinciliğe en yakın isimler 3 numaralı COŞKUNTAY ve 4 numaralı AKKUŞBEY olur diye düşünüyoruz. Bu iki atın kötü veya eksik koşmasından faydalanacak isim 1 numaralı AHMET ALİ olacaktır. Bu üç atla bu koşu geçilebilir.

2. KOŞU

6'lı Gaynan’ın da başlayacağı günün ikinci koşusunda, 4 yaşlı Arap atlarının 1900 metre mesafeli HANDİKAP 17 mücadelesinde, formda jokey Özcan YILDIRIM idaresinde koşacak olan 3 numaralı HOLİGAN bu koşudaki favorimiz. Bu safkana rakip olarak 5 numaralı ALTINÜZÜM ve 4 numaralı ÖZİLGE’yi öneriyoruz. Bu üç atı ayırımsız olarak kuponlara yazmanızı öneriyoruz.

3. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 2 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1400 metre mesafedeki MAİDEN koşusunda, 2 numaralı BALMUMU ve 3 numaralı CANDY PALAZ diğer taylara göre birinciliğe daha yakın görünüyor. İdman pistinde güzel dereceler yapan 5 numaralı MYTHICAL WARRIOR ve 8 numaralı SUN OF THE SEA ikinci planda düşünülecek isimlerdir. Bu dört tayın da kuponlarda bulunması gerektiğini düşünüyoruz.

4. KOŞU

Ve günün en önemli koşusu olan 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 1400 metrelik KV-7 koşuda, daha sert rakiplerle koşmuş olan 4 numaralı TAIZU formda jokeyi Özcan YILDIRIM idaresinde favorimiz olup, günün bankosu olarak da önereceğimiz isimdir.

5. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli SATIŞ 1 koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini düşünüyoruz. Sürprize açık olan bu koşuda çok ata şans vermenizi öneriyoruz. Biz sıralamamızı; 1 numaralı BURLESQUE, 7 numaralı APOLOGIZE, 6 numaralı HIZLI EMOŞ, 5 numaralı MUCHAS GRASIAS ve 4 numaralı PERFECT ILLUSION şeklinde yapıyoruz.

6. KOŞU

2 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1400 metre mesafedeki MAİDEN mücadelesinde, son koşusunda güzel bir ikincilik almış olan 5 numaralı KRYPTONITE birinciliğe en yakın isim olarak görünse de, 1 numaralı CASTLE FAIRY ve 3 numaralı DEVOTED DREAM’den de güzel bir koşu bekliyoruz. Bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1200 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşusu da zorlu geçmeye aday. Sürprize açık olan bu mücadelede de çok ata şans vermek gerekiyor. Bizim önereceğimiz isimler, 5 numaralı SMYRNA ROMANCE, 4 numaralı MINGUINHO, 1 numaralı SÜPER BABA, 8 numaralı HAKMAN ve 9 numaralı GOOD FOR YOU şeklinde sıralanabilir. Bu safkanların 6'lı Ganyan'ın son ayağı için yeterli olacağını düşünüyoruz.


Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 5 , 4
2. AYAK
2 , 3 , 5 , 8
3. AYAK
4
4. AYAK
1 , 7 , 6 , 5 , 4
5. AYAK
5 , 1 , 3
6. AYAK
5 , 4 , 1 , 8 , 9