At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda bugün toplam 40 atın katılacağı ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği altı koşuluk oldukça zayıf bir yarış programı var. Dördünde İngiliz, ikisinde Arap atlarının start alacağı yarışların tamamı kum pistte yapılacak olup, 3 yaşlı dişi İngiliz taylarına mahsus KV-6 koşu günün en önemli mücadelesi olacak.

1. KOŞU

6’lı Ganyanın da ilk ayağında, 4 yaşlı dişi Arap atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 5 koşusu yapılacak. Birlikte koştukları son GRUP 3 koşuyu beşinci ve altıncı bitirseler de, dereceleri bu grup için yeterli olan 7 numaralı TORUNCALAS ve 4 numaralı KALBİMDESİN öncelikle önereceğimiz isimlerdir. Sürpriz 6 numaralı NİRENGİ veya 1 numaralı BALLIYARIM’dan gelebilir.

2. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1900 metre mesafeli HANDİKAP 21 koşusunda favorimiz 3 numaralı JONAH HEX. 7 numaralı GHOST CAT, 6 numaralı SPEED LANE, 4 numaralı SHARP GLASS ve 5 numaralı KUMTEPER de kuponlarda bulunmalıdır.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarına mahsus 1300 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuda; mücadelenin daha çok 6 numaralı SPAS ile 4 numaralı FİLYOS arasında geçeceğini düşünsek de Mehmet AKYAVUZ ile start alacak olan 5 numaralı LAST TULIP’e de bir çarpı atmakta yarar görüyoruz.

4. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının bir araya geleceği, günün en önemli yarışı olan 1300 metre mesafeli KV-6 koşuda bütün safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayakta HEPSİ hakkımızı kullanıyoruz.

5. KOŞU

3 yaşlı İngiliz tayları arasındaki 1400 metre mesafeli MAİDEN/SATIŞ koşusunda; son iki yarışında da Türkiye’nin teki olmasına rağmen ikincilikle yetinen 5 numaralı KOSMODEMYANSKAYA’yı bu uygun grupta bir kez daha banko olarak öneriyoruz.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafede start alacağı HANDİKAP 21 koşuda; 2200 metre mesafeli son koşusunu apranti idaresinde pist rekoru kırarak kazanan 2 numaralı YÜCEL ile ekürilerden Ahmet ÇELİK idaresinde koşacak olan 4 numaralı KILIÇ İBO favorimiz. 7 numaralı DAĞ AVCISI, 1 numaralı BİLİRKİŞİ ve 5 numaralı EFKARLIEFE’yi de yazarsak bu ayağı neredeyse kapatmış olacağız.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Adana Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
7 , 4
2. AYAK
3 , 7 , 6 , 4 , 5
3. AYAK
6 , 4 , 5
4. AYAK
HEPSİ
5. AYAK
5
6. AYAK
2 , 4 , 7 , 1 , 5