At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi Hipodromu’nda bugün 63 atın katılacağı ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği sekiz koşuluk bir yarış programı var. Dördü İngiliz, dördü ise Arap atlarına mahsus yarışların tamamı sentetik pistte yapılacak.

1. KOŞU

İstanbul’da günün ilk yarışında 3 yaşlı İngiliz tayları, 6’lı Ganyan harici yapılacak olan 1200 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşuda start alacaklar. Burada gözümüze çarpan tek isim olan 1 numaralı HARD OF ROCK’ın bu koşuyu rahat kazanmasını bekliyoruz.

2. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusu 7’li Plasenin ilk ayağını oluşturuyor. Bu koşuda önceliği 2 numaralı O BİR ÇELİK ile 6 numaralı HAZBALIK’a vermekle birlikte, 1 numaralı JAFAR’ı da ihmal etmemenizi öneriyoruz.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’a 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 2200 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusu ile başlıyoruz. Biz burada mücadelenin; on gün önce yine bu mesafede yaptıkları yarışı ilk iki sırada bitiren 5 numaralı DOBAR ile 2 numaralı CÜDA arasında geçeceğini düşünüyoruz. İlk kez bu kadar uzun bir mesafede yarışacak olan 4 numaralı YELBEĞEN’in de unutulmaması gereken bu koşuda sürprizi, son yarışını dikkate almadığımız 3 numaralı KIZGIN KRAL’dan bekliyoruz.

4. KOŞU

4 yaşlı Arap atları arasındaki 1300 metre mesafeli MAİDEN koşuda şanslı gördüğümüz isimler; 4 numaralı ESEN BATU, 6 numaralı MEHMET BEY, 2 numaralı BAYRAMDERE ve 11 numaralı KAÇKAR GÜZELİ şeklinde sıralanabilir. Bu ayaktaki sürpriz ismimiz 9 numaralı CANBEYLİ.

5. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz tayları arasındaki 1500 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuda mücadelenin; son yarışında sentetik pistin etkili isimlerini geçmeyi başaran 4 numaralı REAL TROUBLE ile Vedat ABİŞ idaresinde koşacak olan 6 numaralı YABLANİTSA arasında geçmesini bekliyoruz. Koşunun sürprizi, cezadan dönen Nevzat AVCİ’nin bineceği 1 numaralı ALKIZ’dan gelebilir.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 2000 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; son yarışını kazanan 7 numaralı PRANAYAMA ile aynı koşunun üçüncüsü 6 numaralı NANSIO arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir. Formda jokeyi Akın SÖZEN ile start alacak olan 8 numaralı SEPTEMBER daha sonraki ihtimal olup, koşunun sürprizini uzun mesafelerin başarılı ismi 3 numaralı PASSION RUNNER yapabilir.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; katıldığı son yarışında rakiplerini adeta yürüyerek geçen 3 numaralı DUMAN, sürdürdüğü formu ile günün banko ismidir.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus 1300 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşu, bize göre sürprize açık bir yarış olacak. Bu nedenle kuponlarınıza mümkün olduğunca çok atı yazmanızı öneriyoruz. Bizim bu koşu için tercihlerimiz; 4 numaralı EFSANE CAN, 6 numaralı GONZALO, 7 numaralı PELE AND DIDO, 8 numaralı END OF THE ROAD, 1 numaralı BEULIEU ve 5 numaralı HIZLI VE ÜNLÜ olacaktır.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
5 , 2 , 4
2. AYAK
4 , 6 , 2 , 11
3. AYAK
4 , 6 , 1
4. AYAK
7 , 6 , 8 , 3
5. AYAK
3
6. AYAK
4 , 6 , 7 , 8 , 1 , 5