At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Şirinyer Hipodromu’nda bugün 61 atın katılacağı, tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, dördünde İngiliz, dördünde Arap atlarının mücadele edeceği ve tamamı kum pistte yapılacak olan sekiz koşudan oluşan bir yarış programı var. Günün en önemli koşusu olan KV-6 ÖZGÜN Koşusunda 4 ve yukarı yaşlı Arap atları start alacak.

1. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarına ait 1900 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşuda oynanabilecek bahisler için önereceğimiz tek isim; son yarışında favori rakiplerinin arasından sıyrılarak tatlı bir sürprize imza atan 5 numaralı RAND ROWER olacak.

2. KOŞU

7’li Plase’nin ilk ayağındaki, 3 yaşlı dişi İngiliz taylarına ait 1400 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşuda; verdiği 2,5 aylık aradan sonra bir yarış görerek nefes açan 3 numaralı KUŞÇULAR GELİNİ’nin jokeyi Özcan YILDIRIM idaresinde bu grubu rahat geçeceğine inanıyoruz.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’a 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1600 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusu ile başlıyoruz. Biz bu koşuda; birlikte koştukları son yarışı boyun farkı ile ilk iki sırada tamamlayan 3 numaralı POKER FACE ve 1 numaralı YILDIZ TOZU ile ağır favori olarak çıktığı son yarışını adeta gezinti yaparak kazanan 7 numaralı MICHEAL’ı rakiplerine göre daha şanslı görüyor ve bu üç safkanın 6’lı Ganyan kuponları için yeterli olacağını düşünüyoruz.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1900 metre mesafeli ŞARTLI 2 koşusunda; ilerleyen yaşlarına rağmen hala başarılı yarışlar sergilemeye devam eden safkanlar, 9 numaralı SANAY ve 3 numaralı BOMBACAN favori olarak gördüğümüz isimlerdir. Ancak birlikte koştukları son yarışta birbirinden burun farkı ile ayrılabilen 4 numaralı HATTUŞA ile 1 numaralı BABAM BENİM’e de kuponlarda mutlaka yer verilmelidir.

5. KOŞU

Günün en önemli yarışı olan, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı 1600 metre mesafeli KV-6 ÖZGÜN Koşusunda; Antalya’daki son yarışında yılın en başarılı Arap atlarından biri olan KAPRİZ’i çok da zorlanmadan geçen 3 numaralı TAÇSIZ KRAL, daha uygun sıkleti ve etkili jokeyi Ahmet ÇELİK ile bize göre günün bankosudur.

6. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 5 koşusunda; kalite ve kazanç olarak bu grubun oldukça üstünde olan 4 numaralı BAY TAYLAN favorimiz. Birim fiyatlarına yapılan %100 artıştan sonra kuponlarını kurgulamakta zorlanan yarışseverler bu safkanı günün ikinci bankosu olarak değerlendirebilirler. İmkanı olanlar bu atın yanına, 5 numaralı KOZMOS ile 3 numaralı BALKI TAY’ı da yazabilir.

7. KOŞU

4 yaşlı Arap atları arasındaki 1600 metre mesafeli MAİDEN koşuda; idman pistinde de çok formda görünen iki safkan; 3 numaralı RAŞİT AĞBİ ile 2 numaralı KIRŞAHİN ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

8. KOŞU

Günün kapanışını 4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 1400 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşusu ile yapıyoruz. Başta 9 numaralı GOLDEN FAIRY ve 3 numaralı SMYRNA ROMANCE olmak üzere, çok sayıda ata şans tanınması gereken bu koşuda; 5 numaralı MY GİRL LİSA, 2 numaralı PRENSES SYMIRNA, 1 numaralı MENAS, 7 numaralı FAST DANCING GIRL ve 8 numaralı PAVLİÇENKO da ihmal edilmemesi gereken diğer isimlerdir.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 1 , 7
2. AYAK
9 , 3 , 4 , 1
3. AYAK
3
4. AYAK
4 , 5 , 3
5. AYAK
2 , 3
6. AYAK
5 , 9 , 3 , 2 , 1 , 7 , 8