At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana’da bugün; 60 atın katılacağı, beşinde İngiliz, ikisinde Arap atlarının kum pistte mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği yedi koşuluk bir yarış programı var. Günün en önemli yarışı olan KV-8 ADANA Koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları arasında yapılacak.

1. KOŞU

7’li Plase’nin ilk ayağında, 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 2 koşusu var. Son yarışını yine Ercan ÇANKAYA ile zorlanmadan kazanan 1 numaralı PHALANX PIKE’ın koruduğu formu ile potoyu bir kez daha önde geçmesini bekliyoruz.

2. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağında, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına ait 2100 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşu yapılacak. Biz bu mücadelede ilk şansı 7 numaralı BABY DAISY’ye veriyoruz. 1 numaralı OGHUZHAN ile 4 numaralı DREAM OF HONOUR favoriye sert rakip olacaktır. Yarışın sürprizini, mesafe uzadıkça daha iyi koşan 8 numaralı BLACK DEVRAN yapabilir.

3. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; birincinin ÇELİK kardeşlerle start alacak olan 4 numaralı GIVE GOD ile 5 numaralı KING DAVUT arasındaki mücadeleden çıkacağına inanıyoruz.

4. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1300 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; ağır kilosuna rağmen 1 numaralı DİNAMİT, Güneydoğu illerindeki etkili yarışlarından sonra geldiği Adana’daki ilk yarışında da tatminkar bir dördüncülük elde eden 3 numaralı OVAAKÇALI, Almet ÇELİK’in tercih ettiği 5 numaralı AVCIM ve son yarışını rahat kazanan 9 numaralı GÜRAYHAN’a eşit şans tanıyor ve bu isimlerin tamamını kuponlarınıza yazmanızı öneriyoruz.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atları arasında yapılacak olan 2000 metre mesafeli KV-8 ADANA Koşusunda; 6 numaralı SOYDERE bize göre günün sığınma limanıdır. Güvenemeyenler yanına son GRUP 3 yarışını kazanan 2 numaralı CANIMKARDEŞİM’i de yazabilirler.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 1900 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda; bu mesafedeki son koşusunu kazanan 2 numaralı HİKAYE, aynı koşuyu burun farkıyla ikinci tamamlayan ve bu defa kilo avantajına da sahip olan 3 numaralı REAL CHANCE ve bu mesafelerin başarılı ismi 4 numaralı MY SARAYYERLIM, 6’lı Ganyan için yeterli olacaktır.

7. KOŞU

3 yaşlı İngiliz tayları arasındaki 1400 metre mesafeli günün ikinci MAİDEN koşusunda; son iki galobunu da bugünkü jokeyi Hışman ÇİZİK’in yaptırdığı, eküri avantajına da sahip olan 4 numaralı İSMETİM favorimiz. İSMETİM’in eksik veya kötü koşması durumunda devreye girebilecek isimler; 1 numaralı ASMAR DUBAI, 2 numaralı ATERNITAS, 6 numaralı SILENCE OF REALITY, 7 numaralı ŞERDİL ve 10 numaralı JUVENA şeklinde sıralanabilir.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Adana Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
7 , 1 , 4 , 8
2. AYAK
4 , 5
3. AYAK
1 , 3 , 5 , 9
4. AYAK
6
5. AYAK
2 , 3 , 4
6. AYAK
4 , 1 , 2 , 6 , 7 , 10