At Yarışı Tahminleri

ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Antalya Hipodromu’nda bugün beşi kum, diğer ikisi sentetik (kum) pistte olmak üzere bir Altılı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 65 atın katılacağı yedi koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların beşinde İngiliz, diğer ikisinde ise Arap atları mücadele edecek.

1. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre kum pist MAİDEN koşusunda, mücadelenin sırasıyla 3 numaralı BELLICOSO, 4 numaralı KING FATİH ve 5 numaralı ROCKHAMPTON arasında geçeceğini düşünüyoruz. İdman pistindeki güzel çalışmaları ile 1 numaralı ALWAYS A SAVIOR sürpriz olarak değerlendirilebilir. Bu dört isim bu koşu için yeterli olacaktır.

2. KOŞU

Altılı Ganyan’ın da başladığı, 4 yaşlı Arap atlarının 2000 metre kum pist HANDİKAP 14 mücadelesinde, bu mesafeyi daha önce İstanbul sentetiğinde koşmuş ve güzel bir ikincilik almış olan 3 numaralı MUNZUR’u birincilik için en şanslı isim olarak görüyoruz ve favori olarak öneriyoruz. Daha sonra, son koşularında birincilik almış olan üç isim; 7 numaralı SUZİ İMREN, 5 numaralı KARA KORSAN ve 6 numaralı OZANKAYA ile bu ayağı geçmenizi öneriyoruz.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atlarının 1300 metre kum pist ŞARTLI 2 mücadelesinde, form durumu ve idman pistindeki diriliğiyle bu yarışa hazır olduğunu gösteren 1 numaralı BEDİZ DE FAUST’u günün ilk bankosu olarak öneriyoruz.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2200 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini düşünüyor ve çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşu için sıralamamız ilk olarak; 8 numaralı REAL PATEK, 6 numaralı ANOTHER BOY ve 4 numaralı ŞEN AKYÜZ, daha sonra sürpriz olarak 7 numaralı MAHANTA şeklindedir. Bu dört ismin bu koşu için yeterli olacağını düşünüyoruz.

5. KOŞU

Yine zorlu geçeceğini düşündüğümüz 3 yaşlı İngiliz taylarının 1700 metre sentetik pist ŞARTLI 3 mücadelesi için de, çok ata şans vererek bu ayağı geçmenizi öneriyoruz. Bizim sıralamamız öncelikli olarak 1 numaralı BABA MERDO, 5 numaralı ZANABİR ve 4 numaralı UYANIŞ ANADOLU şeklindedir. Yine sürpriz olarak, 6 numaralı ALKIŞ BEY değerlendirilebilir. Bu dört isme eşit şans vererek kuponlara yazmanızı öneriyoruz.

6. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının mücadele edeceği 1200 metre kum pist HANDİKAP 15 koşusunda, 1 numaralı CLEVER SPIRIT ve 3 numaralı DEL CARMEN öncelikli olarak önereceğimiz ilk iki safkanımız. Daha sonra 5 numaralı ABİDE MİNE’yi de değerlendirerek bu ayağı geçmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 2100 metre sentetik pist HANDİKAP 14 koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini ve sürprize açık olabileceğini düşündüğümüz için çok isme şans verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu koşudaki sıralamamız, 7 numaralı IRON FIST, 1 numaralı BEROŞ, 4 numaralı FAITHFULL SPIRIT, 2 numaralı LA CUCARACHA ve 11 numaralı RAYO şeklindedir.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Antalya Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 7 , 5 , 6
2. AYAK
1
3. AYAK
8 , 6 , 4 , 7
4. AYAK
1 , 5 , 4 , 6
5. AYAK
1 , 3 , 5
6. AYAK
7 , 1 , 4 , 2 , 11