At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 51 atın katılacağı, altı koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, dördünde İngiliz, ikisinde ise Arap atları mücadele edecek.

1. KOŞU

Altılı Ganyan’ın başladığı 4 yaşlı Arap atlarının 1200 metre kum pist HANDİKAP 14 koşusunda, bizim için birinciliğe en yakın isim 2 numaralı GÜRKAN BEY olup, ona en sert rakiplerin 1 numaralı COOL FARUK ve 7 numaralı KRALEMİR olacağını düşünüyoruz. Bu üç atla bu koşunun geçilmesini öneriyoruz.

2. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının 1600 metre kum pist MAİDEN/SATIŞ mücadelesinde, son koştukları 1200 metre kum pist koşusundan ikinci ve üçüncü olan 9 numaralı KRYPTONITE ve 8 numaralı CANDY PALAZ birincilik için en güçlü iki isim olarak çıkmaktadır. Ancak bu iki ismin bu koşu için yeterli olmayacağını düşünüyoruz. Bu iki isme rakip olarak, 7 numaralı SON OF SAVER, 6 numaralı SILENT DESTINY ve 2 numaralı BATMAN ÇOCUĞU’nu öneriyoruz.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 2000 metre kum pist HANDİKAP 17 mücadelesinde, son koşusunda güzel bir birincilik alan 3 numaralı HOLİGAN bizim bu koşuda ilk önereceğimiz isim olacaktır. Ona rakip olarak, bu koşuya kazanarak gelen 6 numaralı SEÇERHAN ve 4 numaralı SERDAREFE önerilebilir. Bu isimlerin hepsine eşit şans vererek bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 1400 metre kum pist ŞARTLI 5 koşusunda, mücadelenin 2 numaralı DRAGON PULSE ve 1 numaralı DEMS VICTORY arasında geçmesini bekliyoruz. Ancak koşuya sadece üç at kayıtlı olduğu için, diğer atı, yani 3 numaralı WIN FOR YOU’yu da sürpriz olarak yazmanızı öneriyoruz.

5. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1900 metre kum pist ŞARTLI 5 koşusunda, kısa ve orta mesafelerde gayet başarılı koşmuş olan ve uzun mesafeyi de yapacağına inandığımız 1 numaralı COUNTACH’ı banko olarak öneriyoruz.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1600 metre kum HANDİKAP 15 koşusunde, mücadelenin zorlu geçebileceğini ve sürprize açık olduğunu düşündüğümüz için çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşudaki sıralamamız, 12 numaralı BOATMAN, 5 numaralı DİPMEN, 10 numaralı MINGUINHO, 8 numaralı BRAVE THE STORM ve 16 numaralı DARK PLANET şeklindedir. Bu beş isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 1 , 7
2. AYAK
9 , 8 , 7 , 6, 2
3. AYAK
3 , 6 , 4
4. AYAK
2 , 1 , 3
5. AYAK
1
6. AYAK
12 , 5 , 10 , 8 , 16