At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda bugün; 59 atın katılacağı, beşinde İngiliz, ikisinde Arap atlarının kum pistte mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği yedi koşuluk bir yarış programı var. Günün en önemli yarışı olan KV-6 koşuda, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları start alacak.

1. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1400 metre mesafeli HANDİKAP 21 koşusu ile başlayacak olan 7’li Plase’nin ilk ayağında; uzun mesafedeki son koşusunu oldukça rahat kazanan 4 numaralı GHOST CAT, Vedat ABİŞ ile katıldığı son beş yarışın dördünü kazanan 7 numaralı HALLELUKA ve 5 numaralı JONAH HEX en şanslı isimlerdir.

2. KOŞU

6’lı Ganyan’a, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1900 metre mesafeli HANDİKAP 21 koşusu ile başlıyoruz. Geçen hafta katıldığı ilk uzun mesafeli yarışı ikinci bitiren 3 numaralı ERKŞAN, son yarışını rahat kazanan 2 numaralı BÜKEÇ, 2200 metre mesafedeki bir önceki yarışını pist rekoru kırarak kazanan 4 numaralı YÜCEL, bu defa apranti idaresinde koşacak olan 1 numaralı PEKALP ve bazen start problemi yaşasa da Müslüm ÇELİK’in bineceği 6 numaralı TAŞTEPE kuponlara yazılması gereken isimlerdir.

3. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1900 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; galoplarını da birlikte yaptığı kendisini çok iyi tanıyan aprantisi Mehmet KIYAK ile start alacak olan 2 numaralı ÇELİ BEZA günün ilk bankosudur.

4. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1900 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; ilk yarışını rahat kazanan ikincisinde ise güçlü rakiplerinin yanında yakın ara üçüncü kalan 6 numaralı POINT OF INFINITY favorimiz. Son yarışında ağırlaşan sıkletinden etkilenerek ikincilikle yetinen 5 numaralı PHALANX PIKE en yakın rakibidir. Şanlıurfa’dan gelip Adana kumundaki ilk yarışını rahat kazanan 2 numaralı FREJYA yine etkili koşacaktır. İlk defa dilbağı takılacak olan 7 numaralı QUEEN PROTEO sürprizde denenebilir.

5. KOŞU

Denk güçteki safkanların bir araya geldiği, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına mahsus 1400 metre mesafeli KV-6 koşuda; hazırlıklarını Şanlıurfa’da, yarışlarını ise Adana’da yapan 5 numaralı HEDBE bir adım önde görünüyor. Ancak; 1 numaralı BAY TOSUNOĞLU, 8 numaralı TUMBUL ÇİÇEĞİ, 7 numaralı TUNÇDAĞ ve 6 numaralı PİŞMAN AĞA da kazanma ihtimali olan diğer safkanlardır.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 2 koşusunda; verdiği altı aylık aranın ardından Şanlıurfa’da koştuğu ilk yarışı uzak farkla kazanan 4 numaralı GÜL MATRA, birlikte çıktıkları yirmi beş yarışın yirmisini ilk dört içinde tamamladığı, bunlardan dokuzunda ise potoyu önde geçtiği jokeyi Sami KAPLAN idaresinde kazanmasını beklediğimiz isim olup, bize göre günün ikinci bankosudur. Tek rakibi startta çok oyalanmazsa 5 numaralı ALATA olacaktır.

7. KOŞU

Adana’da günü 3 yaşlı İngiliz tayları arasındaki 1900 metre mesafeli günün ikinci MAİDEN koşusu ile bitiriyoruz. İlgililerince ilk defa dilbağı denenecek olan 8 numaralı STASERA, altı ay aradan sonra gördüğü yarışla nefes açan 4 numaralı LE ROI DANSE, bir kez koşup ikinci olduğu kum pistte bir kere daha şansını deneyecek olan 1 numaralı BOUCHERON, son ikinciliği ile kazanacak kıvama geldiğini gösteren 6 numaralı ŞERDİL ve son üç galobunu da birlikte yaptığı jokeyi Ercan ÇANKAYA ile start alacak olan 7 numaralı PALM ANGEL günün son ayağı için yeterli olacaktır.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Adana Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 2 , 4 , 1 , 6
2. AYAK
2
3. AYAK
6 , 5 , 2 , 7
4. AYAK
5 , 1 , 8 , 7 , 6
5. AYAK
6
6. AYAK
8 , 4 , 1 , 6 , 7