At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi’de bugün; 74 atın katılacağı, dördünde İngiliz, dördünde de Arap atlarının sentetik pistte mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği sekiz koşuluk bir yarış programı var. Günün en yüksek ikramiyeli yarışı olan HANDİKAP 21 Koşu, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atları arasında yapılacak.

1. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 2000 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşusunda, birinci 4’lü Ganyan ve Çifte Bahis için önereceğimiz tek isim; sentetik pistteki iki ikinciliğinin ardından Kocaeli’ndeki kum pist yarışını uzak farkla kazanan 1 numaralı BAHRAIN olacaktır.

2. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1500 metre mesafeli SATIŞ 3 koşusunda; 4 numaralı LION PEKAN ile 3 numaralı LION CHICK, 7’li Plase için yeterli olacaktır.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağındaki, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına ait 1500 metre mesafeli HANDİKAP 21 koşuda birincilik mücadelesinin; 3 numaralı THE BEAUTIFUL ECE, 7 numaralı ARSLAN ve 9 numaralı CHAUVINIST arasında geçeceğine inanıyoruz.

4. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının Yamak 2 seviyesindeki aprantilerle start alacağı 2000 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşuda; aprantisi Enes BOZDAĞ ile katıldığı iki yarışı da kazanan 6 numaralı TUNÇYILMAZ’ın bir kez daha kazanacağına inanıyor ve günün bankosu olarak öneriyoruz.

5. KOŞU

Henüz koşu kazanamamış 4 yaşlı dişi Arap atlarının 1500 metre mesafede yapacakları MAİDEN koşuda; Erhan AKTUĞ ile çok iyi uyum sağlayan 3 numaralı AYBENİZLİM ile son dört yarışını da tabela içerisinde bitiren 8 numaralı NİDA HATUN arasındaki mücadelede daha az hata yapan ismin potoyu önde geçeceğine inanıyoruz. 9 numaralı SEDEN KIZ ile 10 numaralı ŞEN ANA daha sonraki ihtimallerdir.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2200 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; sentetik pistteki son üç uzun mesafeli yarışının birini kazanıp ikisinde çok yakın farklarla ikinci olan 5 numaralı SWEPS favorimiz. En yakın rakibi bu pist ve mesafedeki iki yarışını da kazanmayı başaran 1 numaralı JUST UNIQUE olacaktır. Son yarışını çok da dikkate almadığımız 3 numaralı KOCAVEZİR ile Vedat ABİŞ idaresinde katıldığı dokuz koşunun beşini kazanmış olan uzun mesafeli yarışların etkili ismi 4 numaralı OKLAHOMA da kuponlarda bulunması gereken diğer safkanlardır.

7. KOŞU

Günün en zorlu yarışı olan, 4 yaşlı dişi Arap atlarının 1500 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; ağır kilosuna rağmen 1 numaralı MELİKESULTAN, 2 numaralı BİRSUNUR, 6 numaralı CANBEYLİ, 7 numaralı DEFNEHATUN ve 10 numaralı TUZLUKÇU ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına mahsus 1500 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşuda; son yarışına göre ağırlaşan kilosundan etkilenmeyeceğine inandığımız 1 numaralı ÇAĞLAYANŞELALE, idman pistindeki formda görüntüsüyle dikkat çeken 3 numaralı EDAYAP ve ilk defa Ahmet ÇELİK ile start alacak olan 4 numaralı CÜDA eşit şans tanıdığımız safkanlardır.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 7 , 9
2. AYAK
6
3. AYAK
3 , 8 , 9 , 10
4. AYAK
5 , 1 , 3 , 4
5. AYAK
1 , 2 , 6 , 7 , 10
6. AYAK
1 , 3 , 4