At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 40 atın katılacağı, altı koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, üçünde İngiliz, üçünde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı KV 8 Francesco Sponza Koşusu olacaktır.

1. KOŞU

Altılı Ganyan’ın başladığı, henüz birincilik alamamış 4 yaşlı Arap atlarının 1900 metre kum pist MAİDEN mücadelesinde, son koşusunda ilk defa kum piste çıkan ve birinciliği boyun farkı ile kaybeden, ancak bu koşudaki rakiplerinin birçoğunu da rahatlıkla geçen 2 numaralı ATEŞANI  birinciliğe en yakın isim olup, ona en sert rakiplerin 3 numaralı BAY TURBO olacağını düşünüyoruz.

2. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1400 metre kum pist KV 6 mücadelesinde, son koştuğu PİRİ REİS KOŞUSU’nda 1600 metrede güzel bir ikincilik alan 5 numaralı SWEET SACRIFICE, küçük kurgular ve misli düşünenler için banko olarak düşünülebilir. En sert rakibinin ise, üç aylık aradan döndükten sonra çıktığı ilk koşuda güzel bir birincilik alan 1 numaralı CANIM İLAYDA olacağını düşünüyoruz.

3. KOŞU

Ve günün en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı KV 8 Francesco Sponza Koşusu’nda, birincilik mücadelesinin 1 numaralı DELAWERA ve 2 numaralı MAVİ KILIÇ arasında geçeceğini düşünüyoruz. Son koşusunda çıktığı gibi gelen 4 numaralı CESİ AFFFETMEZ ve 5 numaralı JEFE DE JEFES sürpriz olarak değerlendirilebilir. Bu isimlerin hepsine eşit şans vererek bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği 1900 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, son koşusundaki üçüncülüğü ile bu grubu geçebileceğine inandığımız 6 numaralı MALKA MOMA ve son yarışındaki birincilik alan 2 numaralı DERYADİL birincilik için en şanslı isim olarak görülmektedir. 4 numaralı TEK YEK ve 3 numaralı PONÇİKTAY  sürpriz olarak değerlendirilebilir. Bu dört isim bu koşu için yeterli olacaktır diye düşünüyoruz.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1600 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, birinciliğe en yakın isimlerin 2 numaralı EYMENAĞA ve 1 numaralı ÇAĞDAŞ ALAÇAT olacağını düşünüyoruz. Bu iki isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1600 metre kum HANDİKAP 15 koşusunde, mücadelenin zorlu geçebileceğini ve sürprize açık olduğunu düşündüğümüz için çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşudaki sıralamamız, 7 numaralı SANTORONI GIRL, 6 numaralı GOLDEN FAIRY, 2 numaralı DEEP DELIGHT, 8 numaralı PAVLİÇENKO ve 9 numaralı MALİ GİRL ve 1 numaralı BEYOND THE SEA şeklindedir. Bu altı isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 3
2. AYAK
5
3. AYAK
1 , 2 , 4 , 5
4. AYAK
6 , 2 , 4 , 3
5. AYAK
2 , 1
6. AYAK
7 , 6 , 2 , 8 , 9 , 1