At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Yeşiloba Hipodromu’nda bugün; 62 atın kum piste çıkacağı, toplam yedi koşunun beşinde İngiliz, ikisinde Arap atlarının mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atları arasındaki KV-8 koşu, günün en önemli yarışı olacak.

1. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 6’lı Ganyan harici yapacakları 1900 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşuda; 7’li Plase, 3’lü Ganyan ve diğer bahisler için önereceğimiz isimler, 1 numaralı MARIE LU, 5 numaralı SENZA FİATO ve 2 numaralı DIPLINER olacaktır.

2. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının bir araya geldiği 1400 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşuda; geçtiğimiz hafta bu mesafede yine Mehmet Salih ÇELİK ile start aldığı koşuyu, buradaki bazı rakiplerinin önünde kazanan 6 numaralı ASİLASLAN, biraz daha ağırlaşan kilosuna rağmen en şanslı isim olup küçük kuponlara tek yazılabilir. Yanına at yazmak isteyenlere tavsiye edeceğimiz isim üç aydır koşmasa da son galobu ile hazır olduğunu gösteren 7 numaralı BEDOBEY olacaktır.

3. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; biri üç diğeri ise dört aydır koşmayan 9 numaralı RİYAKAR ile 10 numaralı SKY SPY, ikiliyi tamamlarlar.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1200 metre mesafede start alacakları HANDİKAP 17 koşuda sürpriz ihtimalini oldukça yüksek görüyor ve; 3 numaralı ARTICULO MORTIS, 4 numaralı NİSANUR HATIRASI, 5 numaralı LİNARDO CAN, 6 numaralı SHEIKH MURAT ve 7 numaralı NARLICA GÜZELİ’ni kuponlarınıza yazmanızı öneriyoruz.

5. KOŞU

Günün en önemli yarışı olan, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus 1900 metre mesafeli KV-8 koşuda; ayağına çabuk iki isim, 4 numaralı GHOST CAT ile 6 numaralı WICTORY DROP’un tempoyu yükselteceğini düşünüyor ve bunun da en çok 1 numaralı JAWINGER ile 2 numaralı ZOLO MUUM’a yarayacağına inanıyoruz.

6. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atlarının 1400 metre mesafeli KV-6 koşusunda mücadele; Mehmet AKYAVUZ ile başarılı yarışlara imza atan 1 numaralı DEMİRBİKE ile Ercan ÇANKAYA’nın bineceği 2 numaralı ATEŞİM arasında geçecektir.

7. KOŞU

Adana’da günü, 3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre mesafeli MAİDEN koşusu ile bitiriyoruz. Favori olarak katıldığı yarışları kazanamasa da en kötü üçüncü tamamlayan 1 numaralı GIVE GOD ile ilk yarışını ikinci bitiren 11 numaralı SUPER DAY jokeyi Ahmet ÇELİK ile favori safkanlardır. SUPER DAY’in ikinci olduğu yarışın yakın ara üçüncüsü 13 numaralı UNCLE SAM, bu defa Ayhan KURŞUN ile start alacak olan 2 numaralı ASMAR DUBAI, 7 numaralı ICARDI ve 8 numaralı İSMETİM şanslı olabilecek diğer isimlerdir.

 

Yukarıda yorumlamaya gayret ettiğimiz Adana Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
6 , 7
2. AYAK
9 , 10
3. AYAK
3 , 4 , 5 , 6 , 7
4. AYAK
1 , 2
5. AYAK
1 , 2
6. AYAK
1 , 11 , 13 , 2 , 7 , 8