At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 59 atın katılacağı, altı koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, üçünde İngiliz, diğer üçünde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı 1400 metre kum pist  KV 6 Atahan Koşu’su olacaktır.

1. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre kum pist MAİDEN koşusunda, eküri desteğiyle daha da iyi koşmasını beklediğimiz 1 numaralı ATEŞ PRENS ve idman pistindeki görüntüsünü yarışa yansıtabileceğine inandığımız 11 numaralı STORM BLOOD diğer rakiplere göre birincilik için daha şanslı bulduğumuz isimler olarak çıkmaktadırlar. İdman pistinde çok diri görünen ve güzel bir derece yapmış olan 5 numaralı ENGİNTRON ve yine idman pistinde bu yarışa hazır olduğu gözlenen 6 numaralı JESKO’dan da güzel koşular bekliyoruz. Ayrıca uzuzn mesafede son ikinciliğini beğendiğimiz 10 numaralı SEA OF REALITY güzel bir sürprize imza atabilir. Bu isimlerin bu koşu için yeterli olacağını düşünüyoruz.

2. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum pist ŞARTLI 2 mücadelesinde, kilo avantajına sahip 8 numaralı KIZIL RÜZGAR birinciliğe en yakın isim gibi durmaktadır. Ona en yakın rakibin, son dördüncülüğünü beğendiğimiz 10 numaralı CANIM ÇITIR olacağını düşünüyoruz. Bu iki isimle bu ayağı geçmenizi öneriyoruz.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı 2000 metre kum pist SATIŞ 1 koşusunda, birincilik için ilk favorimiz 1  numaralı BIG SADDLER olacaktır. Ona en yakın rakipler olarak, ekürilerden 4 numaralı STAR MAN ve 7 numaralı DEV YİĞİT değerlendirilebilir. Bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği 1400 metre kum pist KV 6 Atahan Koşusu’nda; mücadelenin zorlu geçeceğini düşünüyoruz. Bu koşuda ayırım yapılmadan 1 numaralı TAÇSIZ KRAL, 2 numaralı KUDRETLİTAY, 7 numaralı ROCK IRON ve 4 numaralı GÖKÇESTAR’ın  kuponlara yazılmasını öneriyoruz.

5. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre kum pist HANDİKAP 15 koşusunda, kısa mesafelerde daha iyi koşan ve bu koşuda kilo avantajına da sahip olan 5 numaralı ULTRA FAST’i günün ilk ve tek bankosu olarak öneriyoruz.

6. KOŞU

4 yaşlı dişi Arap atlarının 1200 metre kum HANDİKAP 14 koşusunda, mücadelenin zorlu geçebileceğini ve sürprize açık olduğunu düşündüğümüz için çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşudaki sıralamamız, 3 numaralı ÖZKEHRİBAR, 6 numaralı MALKA MOMA, 5 numaralı HUMAY KIZIM, 1 numaralı KOŞAN NUR ve 12 numaralı FİSKAYA SULTANI şeklindedir. Bu beş isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
1 , 11 , 5 , 6 , 10
2. AYAK
8 , 10
3. AYAK
1 , 4 , 7
4. AYAK
1 , 2 , 7 , 4
5. AYAK
5
6. AYAK
3 , 6 , 5 , 1 , 10