At Yarışı Tahminleri

ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Antalya Hipodromu’nda bugün üçü kum, diğer beşi sentetik (kum) pistte olmak üzere bir Altılı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 81 atın katılacağı sekiz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların ikisinde Arap, diğer altısında ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu ise, 3 yaşlı İngiliz taylarının katıldığı 1500 metre sentetik pist KV 7 koşu olacak.

1. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum pist HANDİKAP 15 mücadelesinde, son koşusunda son düzlükte güzel bir sprintle rakiplerini geçen 5 numaralı KARA KORSAN kuponlarda ilk olarak bulunması gereken isim diye düşünüyoruz.. Ona en yakın rakipler ise, istikrarlı formu ile 1 numaralı POWER OF QUATRO ve bu koşuda kilo avantajı da bulunan 9 numaralı ÖNDER olacaktır.

2. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 2000 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, mücadelenin 5 numaralı REAL PATEK ve 1 numaralı FOREVER JUSTEN arasında geçeceğini düşünüyoruz. İdman pistinde bu yarışa güzel bir işle hazırlandığını gördüğümüz ve aynı zamanda kilo avantajı da bulunan ekürilerden 7 numaralı BEROŞ’un da güzel koşmasını bekliyoruz ve bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

3. KOŞU

Altılı Ganyan’ın başladığı 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1700 metre sentetik pist HANDİKAP 14 koşısında, daha zorlu rakiplerle koşmuş olan 1 numaralı İSYAN ARZUM birinci sıradan önereceğimiz ilk isimdir. Küçük kurgu yapanlar veya misli olarak düşünenler bu ismi banko olarak da değerlendirebilirler. Rakip olarak, sadece 4 numaralı HELLCAT’i öneriyoruz. Dileyen yarışseverler, idman pistinde beğendiğimiz 6 numaralı BURLESQUE ve 2 numaralı AFROZY sürpriz olarak değerlendirilebilirler.

4. KOŞU

Henüz birincilik almamış 3 yaşlı İngiliz taylarının 1500 metre sentetik pist MAİDEN koşusunda, mücadelenin 12 numaralı SNOW SHOW ve 2 numaralı COOL POWER arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki tayın hatalarını kollayacak ve değerlendirecek  isim ise 5 numaralı HAPPY BOY olacaktır. Bu üç ismin bu koşu için yeterli olacağını düşünüyoruz.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 2000 metre kum pist ŞARTLI 5 mücadelesinde, son koşmuş olduğu 2100 metre kum pist koşusunda pist rekorunu kıran ve yine uyumlu jokeyi Ayhan KURŞUN idaresinde koşacak olan 10 numaralı SAİTBEY’i günün en net bankosu olarak öneriyoruz.

6. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan 3 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1500 metre sentetik pist KV 7 koşusunda, mücadelenin ayırım olmaksızın 4 numaralı FULL MOONTH, 1 numaralı ADİGE PERİT ve 3 numaralı COUNTACH arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu isimlerle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1500 metre sentetik pist MAİDEN koşusunda, son koşmuş olduğu 1400 metre sentetik yarışında 2 boy geç çıksa da güzel bir ikincilik almış olan 9 numaralı MY GOLDEN QUEEEN birincilik için en güçlü isim. Rakip olarak ise, 8 numaralı LADY PEREGRINE ve idman pistinde çok güzel işler yapan 1 numaralı BEST OF RACER’ı değerlendirmenizi öneriyoruz.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 2100 metre sentetik pist HANDİKAP 17 koşusunda, zorlu bir mücadele olacağını düşünüyoruz. Bizim bu koşu için sıralamamız, 11 numaralı MANDACAN, 6 numaralı ANADOLU BAHARI, 8 numaralı ANOTHER BOY, 10 numaralı SURPRISE STORM, 3 numaralı GÖKHAN BABAM ve 1 numaralı MASTERCLASSMAN şeklindedir.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Antalya Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
1 , 4
2. AYAK
12 , 2 , 5
3. AYAK
10
4. AYAK
4 , 1 , 3
5. AYAK
9 , 8 , 1
6. AYAK
11 , 6 , 8 , 10 , 3 , 1