At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 54 atın katılacağı, yedi koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, üçünde İngiliz, diğer dördünde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı 2100 metre kum pist  KV 8 olacaktır.

1. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1400 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, mücadelenin 5 numaralı NO MORE SECRET ve 1 numaralı FOREVER GOOD arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki isim oynanabilen bahis türleri için ayırım yapılmadan yazılabilir.

2. KOŞU

Altılı Ganyan’ın da başladığı, henüz birincilik alamamış 4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum pist MAİDEN mücadelesinde, 7 aylık bir aradan dönen fakat idman pistindeki görüntüsü ile bu yarışa hazır olduğuna inandığımız 7 numaralı YEŞİLDAĞ’ı ilk sıradan değerlendirmenizi öneriyoruz. Ona en yakın rakibin 6 numaralı RAŞİT AĞBİ olacağını düşünüyoruz. Bu iki isim küçük kurgular için yeterli olabilir. Daha sonra sürpriz olarak, idman pistindeki hazırlıkları ile 2 numaralı ÇAĞRI BEYİ, 8 numaralı ZULLUTHAT ve 4 numaralı KAYAALPBEY değerlendirilebilir.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı 2000 metre kum pist HANDİKAP 21 koşusunda birincilik mücadelesinin, son yarışlarında birinci ve ikinci olan 3 numaralı SWORD MASTER ve 5 numaralı GOLD CASH arasında geçmesini bekliyoruz. Yine küçük kurgular için bu iki ismin yeterli olacağını düşünüyoruz. Sürpriz olarak, hem takı değişikliği yapılan hem de idman pistinde güzel işleri olan ve çok hafif kilosu ile 6 numaralı BABA SELİM’i önerebiliriz. Bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 1400 metre kum pist ŞARTLI 3 koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini düşünüyoruz. İlk olarak tercih ettiğimiz isimler, 1 numaralı GURME ve 3 numaralı POKER FACE olsa da, İzmir pistine ilk defa çıkacak olan 6 numaralı DRAGON WINGS ve 4 numaralı OBRADA’nın da kuponlara yazılmasını öneriyoruz.

5. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 2100 metre kum pist KV 8 koşusunda; kalitesi ve form durumu ile bu grubun çok üzerinde olan, tek dezavantajı daha önce İzmir pistinde koşmaması olan 5 numaralı TAŞAN’ı günün ilk ve tek bankosu olarak öneriyoruz.

6. KOŞU

Daha önce birincilik alamamış 4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum MAİDEN koşusunda, 70 günlük bir aradan dönen 7 numaralı RÜZGAR GOLD’u ilk sıradan değerlendirmenizi öneriyoruz. Rakip olarak, 3 numaralı BAY TURBO ve 8 numaralı TOZKOPARAN değerlendirilebilir. Bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1600 metre kum HANDİKAP 14 koşusunda, son koşusunda müthiş bir derece ile çok rahat kazanan 1 numaralı ŞIKTURBO öncelikli olarak değerlendirmenizi önereceğimiz isim olacaktır. Rakip olarak, 8 numaralı NAZLI HİLAL ve 2 numaralı KIVIRCIK MEHMET’i öneriyoruz Bu üç isim bu koşu için yeterlidir diye düşünüyoruz.


Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
7 , 6 , 2 , 8 , 4
2. AYAK
3 , 5 , 6
3. AYAK
1 , 3 , 6 , 4
4. AYAK
5
5. AYAK
7 , 3 , 8
6. AYAK
1 , 8 , 2