At Yarışı Tahminleri

ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Antalya Hipodromu’nda bugün dördü kum, diğer dördü sentetik (kum) pistte olmak üzere bir Altılı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 74 atın katılacağı sekiz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların ikisinde Arap, diğer altısında ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu ise, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı 1700 metre sentetik pist KV 8 Kekova Körfezi Koşu’su olacak.

1. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre kum pist MAİDEN mücadelesinde, 4 numaralı FLYING MAN ve idman pistinde bu yarışa hazır olduğu gözlemlenen 3 numaralı DESERT FEVER’i ilk sıradan değerlendirmenizi öneriyoruz.

2. KOŞU

4 yaşlı Arap taylarının 2000 metre sentetik pist ŞARTLI 4 koşusunda, 6 numaralı MİNİK ANNE diğer rakiplere göre birinciliğe daha yakın isim olarak çıkmaktadır. Ona en yakın rakiplerin 4 numaralı HIZLI ÖZLEM ve 1 numaralı BAHADIR olmasını bekliyoruz ve bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

3. KOŞU

Altılı Ganyan’ın başladığı 3 yaşlı İngiliz taylarının 1700 metre sentetik pist ŞARTLI 4 koşusunda, son koşusunda müthiş bir son 800 derecesi yapan ekürilerden 9 numaralı ALP THE HERO ve ilk çıktığı koşuyu çok güzel bir derece ile kazanan 8 numaralı SMOOTH OPERATOR birinci sıradan önereceğimiz isimlerdir. Daha sonra 1 numaralı İSYAN ARZUM da eklenerek bu koşuyu geçebileceğimizi düşünüyoruz. Sürpriz olarak, 7 numaralı SQUEAK AND BUZZ, 5 numaralı ALKIŞ BEY ve 6 numaralı MY ORPHAN’ı öneriyoruz.

4. KOŞU

4 yaşlı Arap taylarının 1500 metre sentetik pist HANDİKAP 15 koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini, sürprize açık olduğunu düşünüyor ve çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşu için sıralamamız, son iki koşusundaki formunundan dolayı  1 numaralı HUSREV, son koşusunda dördüncü olmasına rağmen güzel koştuğunu düşündüğümüz ve bu koşuda kilosu düşecek olan 6 numaralı ATEŞ AYAZ, yine son üçüncülüğündeki hırsı ile 7 numaralı FERMANDER, 2 numaralı TAŞUCU, 4 numaralı BARANEFE ve 3 numaralı ADAPINAR şeklindedir.

5. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 2000 metre kum pist HANDİKAP 14 koşusunda, mücadelenin Ankara’da bu yarışa hazırlanan 3 numaralı THE WITCHER ve 4 numaralı HELLCAT arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

6. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği 1700 metre sentetik pist KV 8 Kekova Körfezi Koşu’sunda, son koştuğu 1600 metre sentetik pistte pist rekorunu kıran 4 numaralı KAPRİZ’i günün ilk ve tek bankosu olarak öneriyoruz.

7. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1200 metre kum pist MAİDEN koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini düşünüyor ve çok at yazılmasını öneriyoruz. Bu koşudaki isimler ayırım yapılmaksızın, 1 numaralı BOLD JOSEPH, 4 numaralı GRYFFINDOR, 2 numaralı FULLMAN, 7 numaralı YİĞİT KHAN ve 5 numaralı MERT ABİ şeklindedir.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 2100 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, yine zorlu bir mücadele olacağını düşünüyoruz. Bizim bu koşu için sıralamamız, 4 numaralı REAL PATEK, 7 numaralı MAHANTA, 2 numaralı MANDACAN ve 6 numaralı TANERHAN şeklindedir.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Antalya Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
9 , 8 , 1 , 7 , 5 , 6
2. AYAK
1 , 6 , 7 , 2 , 4 , 3
3. AYAK
3 , 4
4. AYAK
4
5. AYAK
1 , 4 , 2 , 7 , 5
6. AYAK
4 , 7 , 2 , 6