At Yarışı Tahminleri

BURSA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Bursa Osmangazi Hipodromu’nda bugün iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 95 atın katılacağı on koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum pistte olup, altısında Arap, diğer dördünde ise İngiliz atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı günün sekizinci koşusu olan KV 7 olacak.

1. KOŞU

Bursa’da Birinci Altılı Ganyan’ın başladığı ve günün ilk koşusu olan, henüz birincilik alamamış 4 yaşlı Arap taylarının 1400 metre kum pist MAİDEN mücadelesinde, 3 numaralı KAYAALPBEY birinci sıradan önereceğimiz ilk isim olacaktır. Ona en yakın rakipler ise, 5 numaralı UÇARER HAN ve altı aylık bir aradan dönecek olan ancak idman pistinde bu yarış için güzel çalışmaları olan 2 numaralı DEMİR SEMEND’dir. Bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

2. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 2000 metre kum pist ŞARTLI 5 koşusunda, son İstanbul sentetik pist koşusunu ölçü almadığımız, daha önceki birinciliklerinde bu koşudaki rakiplerinden birçoğunu geçmiş olan 1 numaralı DÜNDARZADE’yi günün ilk bankosu olarak öneriyoruz.

3. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre kum pist HANDİKAP 15 koşusunda, birincilik mücadelesinin eküri desteği de olan 1 numaralı STAY HAPPY ve son koşusunda güzel bir birincilik almış olan 2 numaralı TALE OF THE DREAM arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki taya eşit şans vererek kuponlara yazmanızı öneriyoruz.

4. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1400 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, mücadelenin zorlu olacağını düşünüyor ve çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim sıralamamız, 1 numaralı MUSCLED, 3 numaralı LAST WHISPER, 2 numaralı CORSARO ve 4 numaralı ROCKET RACCOON şekliindedir. Bu sıralama ile bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

5. KOŞU

İkinci Altılı Ganyan’ın da başladığı; 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2100 metre kum HANDİKAP 15 koşusunda, birincilik mücadelesinin 5 numaralı SIEMPRE ve 1 numaralı KUANPO arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki ismin eksik veya hatalı koşması durumunda, 2 numaralı KING AREL ve 10 numaralı ZİSİNO mutlaka devreye girecek isimler olacaktır. Sürpriz olarak, idman pistindeki güzel iki çalışması ile 8 numaralı RİNTİNTİN değerlendirilebilir.

6. KOŞU

Henüz birincilik almamış 4 yaşlı Arap taylarının mücadele edeceği 1400 metre kum MAİDEN koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini düşündüğümüz için, ayırım yapılmadan 1 numaralı CENNETOĞLU, 5 numaralı KILIÇÖREN, 2 numaralı ERMERHAN ve 3 numaralı FERYECAN’ın yazılmasını öneriyoruz.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1400 metre kum HANDİKAP 15 koşusunda, son iki koşusundaki ikincilikleri ile 5 numaralı FORTUNELLO ilk sıradan önereceğimiz isim olacaktır. Rakip olarak, 3 numaralı FREE CHILDREN ve 4 numaralı ISLAND BREEZE’e şans verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Sürpriz olarak ise, idman pistinde bile bu at ile özel olarak çalışan ve rakiplerine göre kilo avantajı da bulunacak olan 10 numaralı MİKEA’yı öneriyoruz.

8. KOŞU

Günün en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum pist KV 7 koşusunda, sadece iki isme şans verdiğimizi belirtmek isteriz. Bu isimler, Bursa pistinde zor kazansa da son form durumu çok iyi olan 1 numaralı TUNCER ve sene başında Antalya pistinde bu mesafede pist rekorunu kıran 2 numaralı HALİM AĞA olacaktır. Bu iki ismin ayırım yapılmadan kuponlara yazılmasını öneriyoruz.

9. KOŞU

Henüz birincilik almamış 4 yaşlı Arap taylarının start alacağı 1400 metre kum pist MAİDEN mücadelesinde, bizim için öncelikli isimler 1 numaralı ATOM ENERJİSİ, 4 numaralı NEDİMİNOĞLU ve 10 numaralı SANCAK RÜZGARI şeklindedir. Bu sıralama ile bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

10. KOŞU

4 yaşlı Arap taylarının 1300 metre kum pist ŞARTLI 3 koşusunda, son koşusundaki güçlü sprinti ile güzel bir ikincilik almış olan 1 numaralı OĞLUM ZEKAİ’yi günün ikinci bankosu olarak öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Bursa Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 5 , 2
2. AYAK
1
3. AYAK
1 , 2
4. AYAK
1 , 3 , 2 , 4
5. AYAK
5 , 1 , 2 , 10 , 8
6. AYAK
1 , 5 , 2 , 3
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
5 , 1 , 2 , 10 , 8
2. AYAK
1 , 5 , 2 , 3
3. AYAK
5 , 3 , 4 , 10
4. AYAK
1 , 2
5. AYAK
1 , 4 , 10
6. AYAK
1