At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana’da bugün; 49 atın katılacağı, tamamı kum pistte yapılacak altı koşunun dördünde İngiliz, ikisinde Arap atlarının mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. 3 yaşlı İngiliz taylarının start alacağı KV-8 ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Koşusu, günün en önemli yarışı olacak.

1. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağındaki, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1200 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; 2 numaralı MUCİTTAY son dönemin başarılı jokeylerinden Mehmet AKYAVUZ ile favorimizdir. Rakipleri; seri stili ile beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan 7 numaralı AKDAĞ FIRTINASI, 1400 metre mesafede kazandığı yarıştan sonra katıldığı son koşusunda, ikinci olarak çıktığı düzlükte artıramayınca jokeyi tarafından zorlanmayan ve sonuncu olan 3 numaralı ROCKSTAR ve kazandığı uzun mesafeli yarıştan sonraki iki koşusunu da yakın ara dördüncü tamamlayan 1 numaralı KANARHAN olacaktır.

2. KOŞU

Seri safkan FLIGHT TIME’ın numarayı alıp tempoyu belirleyeceği, 3 yaşlı dişi İngiliz taylarına ait 1900 metre mesafeli MAİDEN koşuda; son düzlükte sprinte kalkacak olan 3 numaralı ÇAKAL GIRLS, 7 numaralı PALM ANGEL ve 2 numaralı AGNODİS arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

3. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atları arasındaki 1300 metre mesafeli ŞARTLI 5 koşuda; beş ay aradan sonra katıldığı 1400 metre mesafeli KV-7 koşuyu ikinci tamamlayan 4 numaralı PRENSES SYLVESTER ile Ekim ayından bu yana Adana’da koştuğu altı yarışın dördünü kazanan 2 numaralı SPAS rakiplerine göre daha şanslı görünen isimlerdir. Son iki yarışını burada da birlikte start alacağı aprantisi Fesih ÇETİNBAŞ ile kazanan formda safkan 3 numaralı ANADOLU EDASI, bu iki kısrağın hatasını kollayacaktır.

4. KOŞU

Günün en önemli yarışı olan KV-8 ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI koşusunda, 3 yaşlı beş İngiliz tayı 1400 metre mesafede mücadele edecek. Bugüne kadar çıktığı iki yarışı da kazanan 4 numaralı THE LAST UNICORN, 1,5 aylık arasına rağmen en şanslı isim olacaktır. Rakipleri, ilk defa kum piste çıkacak olan 5 numaralı WOLF SEYFO ve uzun mesafedeki son koşusunu kazanan 2 numaralı BOUCHERON olacaktır.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus 2000 metre mesafeli HANDİKAP 17 koşuda; apranti Fesih ÇETİNBAŞ ile kazandığı son yarışındaki formunu koruyan 2 numaralı SPEED LANE, bu defa Mehmet AKYAVUZ ile günün bankosudur.

6. KOŞU

Adana’da günü, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafeli HANDİKAP 15 mücadelesi ile bitiriyoruz. Diğer ayakları az atla geçtiğimiz için burada çok ata şans vermekten yanayız. İlk şansı, on gün önce yine 1400 metre mesafede birlikte koştukları yarışı ilk iki sırada tamamlayan 6 numaralı KILIÇ OSMAN ve 7 numaralı DÜNYA KRALI’na veriyoruz. Müslüm ÇELİK idaresinde oldukça müsait bir kilo ile start alacak olan 10 numaralı LE PATRON da mutlaka kuponlara yazılması gereken isimdir. Hafif kiloların etkili jokeylerinden Ali KAÇMAZ’ın bineceği 16 numaralı RUŞEN ALİ, son ikinciliği ile dikkatleri üzerine çeken 8 numaralı MİRİALEM, üç aylık cezasını tamamlayıp bugün itibarıyla yeniden at binmeye başlayan Emrah SİNCAN idaresinde piste çıkacak olan 12 numaralı SOYSALAN ve 4 numaralı KASAP ENDER şanslı olabilecek diğer isimlerdir.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız Adana Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 7 , 3 , 1
2. AYAK
3 , 7 , 2
3. AYAK
4 , 2 , 3
4. AYAK
4 , 5 , 2
5. AYAK
2
6. AYAK
6 , 7 , 10 , 16 , 8 , 12 , 4