At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 72 atın katılacağı, sekiz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, altısında İngiliz, diğer ikisinde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı 1600 metre kum pist  KV 8 M.Turhan Oğan Koşu’su olacaktır.

1. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre kum pist ŞARTLI 1 Bosporus Koşu’sunda, orijin ve galopları karşılaştırdığımızda mücadelenin 10 numaralı MODAR TOCCET, 2 numaralı KING ÇAĞDAŞ, 7 numaralı KUMSALIM ve 11 numaralı MY LAST CHANCE arasında geçmesini bekliyoruz. Bu dört isimle bu koşudaki bahisler için yeterli olacaktır.

2. KOŞU

7’li Plase’nin de başladığı 3 yaşlı dişi İngilz taylarının 1900 metre kum pist HANDİKAP 14 mücadelesinde, mücadelenin 2 numaralı BALMUMU ve 1 numaralı LOVELY LISA arasında geçmesini bekliyoruz. Bu iki isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’ın da başladığı, 3 yaşlı İngiliz taylarının katılacağı 1200 metre kum pist ŞARTLI 1 Bosporus Koşu’sunda, 2 numaralı MEGA VELLA bizim için bu koşudaki en güçlü isim olarak durmaktadır. Bu tayın eksik koşması durumunda, bazı güçlü rakipleri olacaktır. Bunlar sırasıyla, 8 numaralı PREMIER POWER, 3 numaralı MOLEKÜL, 9 numaralı THE MOTHER ve 6 numaralı MON REVE şeklindedir.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının mücadele edeceği 1200 metre kum pist SATIŞ 1 mücadelesinde, formunu son üç koşudur hep arttıran ve idman görüntüsünde de bu koşuya hazır olduğunu gözlemlediğimiz 5 numaralı OBRADA’yı günün ilk bankosu olarak öneriyoruz.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 2200 metre kum pist HANDİKAP 16 mücadelesinde, son koşusundaki güzel birinciliği ile 3 numaralı SHE IS THE SHOW’ı alternatif banko olarak değerlendirebiliriz. Ancak Antalya’daki son sentetik pist koşusunu dikkate almadığımız, idman pistinde de güzel bir iş yapmış olan 2 numaralı FOREVER JUSTEN kesinlikle birincilik mücadelesi içinde olacaktır diye düşünüyoruz ve geniş kurgular için bu iki isimle bu koşunu geçilmesini öneriyoruz.

6. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1600 metre kum pist KV 8 M.Turhan Oğan Koşusu’nda, son iki yarışında güçlü isimlerle mücadele edip güzel ikincilikler alan 2 numaralı BÜYÜKDÜNYA bu koşudaki en net favorimizdir. Ona rakip olarak sadece 3 numaralı GÖKÇESTAR’ı önerebiliriz. Bu iki isim bu koşu için yeterli olacaktır diye düşünüyoruz.

7. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre kum pist ŞARTLI 1 Bosporus Koşu’sunda, sıralamamız 4 numaralı ROTARACTOR, 2 numaralı ES CUNDA, 1 numaralı CHARMELEON ve 6 numaralı ANGEL QUEST şeklindedir. Bu dört isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

8. KOŞU

4 yaşlı Arap taylarının 1200 metre kum pist HANDİKAP 15 koşusunda, mücadelenin 6 numaralı BASKINSOY, 10 numaralı RÜZGAR GOLD ve 8 numaralı KRALEMİR arasında geçmesini bekliyoruz. Sürpriz olarak 3 numaralı GÜRKANBEY değerlendirilebilir. Bu dört isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 8 , 3 , 9 , 6
2. AYAK
5
3. AYAK
3 , 2
4. AYAK
2 , 3
5. AYAK
4 , 2 , 1 , 6
6. AYAK
6 , 10 , 8 , 3