At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İstanbul’da bugün; 76 atın katılacağı, dördü çim beşi sentetik pistte yapılacak dokuz koşunun beşinde İngiliz, dördünde ise Arap atlarının mücadele edeceği ve iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. Günün en önemli yarışı olan KV-6 OSMAN YAĞMURDERELİ Koşusunda, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları start alacak.

1. KOŞU

Birinci 6’lı Ganyan’a, 4 yaşlı Arap taylarının sentetik pistteki 2100 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşu ile başlıyoruz. 3 numaralı ASİ TAHA, 4 numaralı PİYANİST, 5 numaralı AFRAŞAH ve 6 numaralı MUTEBER, eşit şansa sahip isimlerdir.

2. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının sentetik pistte yapacakları 1000 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşuda mücadelenin; hayatının ilk yarışını usta atlar gibi kazanan 3 numaralı SEMEND BATUR ile ilk yarışında SEMEND BATUR’a geçildikten sonra ikinci yarışında rahat bir birincilik elde eden 1 numaralı BİR MUCİZEM arasında geçmesini bekliyoruz.

3. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının sentetik pistteki 1000 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuşunda; ilk yarışını aynı pist ve mesafede kazanan 1 numaralı CAZATOR DE OSOS favorimizdir. Tek rakibi, çim pistteki ilk yarışını pist rekoru kırarak kazanan 4 numaralı VICTORY MATRA olacaktır.

4. KOŞU

İkinci 6’lı Ganyan’ın da ilk ayağını oluşturan, henüz koşu kazanamamış 3 yaşlı İngiliz taylarına mahsus çim pistteki 1900 metre mesafeli MAİDEN koşuda; 2 numaralı AGENT ZERO, 9 numaralı SERDARI EKREM, 10 numaralı YILDIRIMDURALİ ve 3 numaralı AUTHORITY, bize göre MAİDEN’dan çıkmaya en yakın görünen taylardır.

5. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının sentetik pistteki 2200 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; Özcan YILDIRIM ile start alacak olan 2 numaralı DEMİRKURT ile sentetik pisti çok seven 4 numaralı PASSION RUNNER arasındaki mücadeleye gün geçtikçe formunu yükselten 6 numaralı ULTIMATE DECISION da katılabilir.

6. KOŞU

Günün en önemli yarışı olan, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına ait çim pistteki 2100 metre mesafeli KV-6 OSMAN YAĞMURDERELİ Koşusunda; altı aydır koşmasa da hazırlıkları yeterli görünen 7 numaralı KÖÇEK ve son başarılı yarışları ile 2 numaralı AKTAŞKAYA rakiplerinden bir adım önde olan safkanlardır. Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı BÜYÜKDÜNYA ile Vedat ABİŞ’in tercih ettiği 5 numaralı BAHADIR daha sonraki ihtimallerdir.

7. KOŞU

4 yaşlı Arap atları arasında sentetik pistte 1500 metre mesafede yapılacak olan KV-6 koşuda; son yarışında güçlü rakiplerden etkilenen 6 numaralı ÖZTEKBEY, kazandığı son üç yarışta birlikte start aldığı jokeyi Mehmet KAYA ile yeniden bir araya gelen 5 numaralı UÇANKUTLUTAY, sentetik pistin başarılı ismi 3 numaralı AVCITOKOÇİN ve Akın SÖZEN ile çıktığı on yarışın beşini kazanma başarısı gösteren 4 numaralı TOMAR arasındaki mücadelede, en az hata yapan safkan aynayı önde geçecektir.

8. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistte yapacakları 1900 metre mesafeli MAİDEN koşuda; sentetik pistteki ilk startında oldukça başarılı bir ikincilik elde eden, çim pistte de iyi koşacağını düşündüğümüz 4 numaralı OSMANIM, tecrübeli pilotu Sadettin BOYRAZ ile günün tek bankosudur.

9. KOŞU

Veliefendi’de kapanışı, 3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının çim pistteki 1400 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusu ile yapıyoruz. İdmanlarında oldukça formda görünen 2 numaralı RAIN MELODY, çim pisti seven 3 numaralı BEWITCHED, yaklaşık yedi aydır koşmasa da idman pistinde hazır görünen 7 numaralı APPASSIONATA, hafif kiloların etkili jokeyi Ali KAÇMAZ’ın bineceği 8 numaralı LORA HANIM ve son üçüncülüğü ile formunda kıpırdanmalar olduğunu kanıtlayan 12 numaralı PRENSES DALAKA, kuponlarda mutlaka bulunması gereken isimlerdir.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 4 , 5 , 6
2. AYAK
3 , 1
3. AYAK
1 , 4
4. AYAK
2 , 9 , 10 , 3
5. AYAK
2 , 4 , 6
6. AYAK
7 , 2 , 1 , 5
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 9 , 10 , 3
2. AYAK
2 , 4 , 6
3. AYAK
7 , 2 , 1 , 5
4. AYAK
6 , 5 , 3 , 4
5. AYAK
4
6. AYAK
2 , 3 , 7 , 8 , 12