At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi’de bugün; 67 atın katılacağı, dördü çim dördü sentetik pistte yapılacak sekiz koşunun dördünde İngiliz, dördünde de Arap atlarının mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. 4 yaşlı Arap atlarının start alacağı G 3 SAİM ÖNHON Koşusu günün en önemli yarışı olacak.

1. KOŞU

İstanbul’da güne, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının çim pistte 1400 metre mesafede 6’lı Ganyan harici yapacakları ŞARTLI 4 koşu ile başlıyoruz. Ahmet ÇELİK ile start alacak olan 1 numaralı GEL OGLİM, ağır kilosuna rağmen sürdürdüğü formu ile favorimiz. Kısa mesafedeki son yarışını boyun farkıyla kaybeden 7 numaralı EL MAESTRO ile çim pistin etkili ismi 4 numaralı HARLAN DRAKA diğer şanslı safkanlardır.

2. KOŞU

7’li Plase’nin ilk ayağında, 3 yaşlı Arap taylarının sentetik pistteki 1400 metre mesafeli MAİDEN koşusu yapılacak. İlk yarışını gayet iyi sayılabilecek bir derece ile üçüncü tamamlayan 2 numaralı BENDENİZ, Mehmet KAYA’nın ailesinin atı olan 3 numaralı FATHER İLHAN, son üçüncülüğü ile artık kazanabilecek kıvama geldiğini gösteren 4 numaralı KAHRAMAN EVLAT, ilk kez sentetik piste çıkacak olan 6 numaralı SEROKCAN ve Vedat ABİŞ’in tercih ettiği 8 numaralı PORSUK GÜZELİ, bize göre en şanslı isimlerdir.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağındaki, 3 yaşlı İngiliz taylarının start alacağı sentetik pistteki 1400 metre mesafeli HANDİKAP 16 koşuda; çim pistteki başarılı yarışlarının ardından çıktığı sentetik pistteki ilk yarışını da zorlanmadan kazanan 3 numaralı MEANING OF TIME ile aynı pist ve mesafedeki son yarışını yine Vedat ABİŞ idaresinde kazanmayı başaran 5 numaralı SANDUHAN, rakiplerine göre daha şanslı görünen isimlerdir.

4. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının sentetik pistteki 2000 metre mesafeli HANDİKAP 16 koşusunda; mücadelenin daha çok son çim yarışını dikkate almadığımız 3 numaralı FEFETUKA, Antalya’da üst üste iki koşu kazanan 2 numaralı LA CUCARACHA ve kilosu ağır olsa da ihmal edilmemesi gereken 1 numaralı ADAL arasında geçeceğini öngörmekle birlikte, hafif kilolu safkanlar; 7 numaralı FİRST LOVE ile 9 numaralı EVOLVE, Mertcan ÇELİK’in bineceği 6 numaralı ROCKET SCIENCE ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 5 numaralı SEPTEMBER’ın da kazanma şansının olduğunu düşünüyoruz.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının çim pistte 1400 metre mesafede yapacakları KV HANDİKAP 22 ENGELLİLER HAFTASI Koşusunda; son yarışını aynı pist ve mesafede yine Vedat ABİŞ ile kazanan 1 numaralı ALKANLI, 2100 metre mesafedeki son yarışını pist rekoru kırarak kazanmayı başaran 5 numaralı ŞAH DRAGON ve çim pistteki ilk galibiyetini arayan 2 numaralı İNEBOLU eşit şansa sahip isimlerdir.

6. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının çim piste çıkacağı günün en önemli yarışı olan 1400 metre mesafeli G 3 SAİM ÖNHON Koşusunun; yaklaşık bir ay önce yapılan KV-9 MOHAÇ Koşusunda da olduğu gibi, 1 numaralı AKATAHAN, 7 numaralı SOYLUŞAH, 4 numaralı JAFAR ve 8 numaralı ZİNCİR KOPARAN arasında geçmesini bekliyoruz.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının çim pistteki 1300 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda; çim pistte on yedi yarış galibiyeti bulunan, son yarışını da çok rahat kazanan 1 numaralı YİĞİTBATUHAN günün en güvenilir ismidir.

8. KOŞU

Veliefendi’de günü, 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının sentetik pistte 1300 metre mesafede yapacakları ŞARTLI 4 mücadele ile kapatıyoruz. Antalya sentetik pistinde zorlanmadan kazandığı iki yarışın ardından İstanbul’a getirilen 1 numaralı LA GASOLINA ilk sırada önereceğimiz safkandır. İlk yarışında erkek tayları geçerek galibiyete uzanan 4 numaralı MY TRUE ROMANCE, kalite safkan 10 numaralı MONTRESTA ve sentetik pistteki ilk yarışını kazanma başarısı gösteren 6 numaralı LADY ELIZABETH favorinin en yakın rakipleri olacaktır. Son üç yarışında ikiliden düşmeyen 8 numaralı DARK BREEZE, çim pistte oldukça güçlü rakiplerle mücadele ettiği son yarışını ölçü almadığımız 9 numaralı KALİSHİVA ve son ikinciliği ile göz dolduran 5 numaralı SUMEL KIZI da kuponlarda bulunması gerektiğine inandığımız diğer isimlerdir.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 5
2. AYAK
3 , 2 , 1 , 7 , 9 , 6 , 5
3. AYAK
1 , 5 , 2
4. AYAK
1 , 7 , 4 , 8
5. AYAK
1
6. AYAK
1 , 4 , 10 , 6 , 8 , 9 , 5