At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İstanbul’da bugün; 79 atın katılacağı, yedisi çim ikisi sentetik pistte yapılacak dokuz koşunun beşinde İngiliz, dördünde de Arap atlarının mücadele edeceği ve iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. Günün en önemli yarışı olan G 3 FETİH Koşusunda 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atları start alacak.

1. KOŞU

Veliefendi’de güne ve birinci 6’lı Ganyan’a, ilk kez koşacak olan 3 yaşlı Arap taylarının çim pistteki 1000 metre mesafeli ŞARTLI 1 koşusu ile başlıyoruz. İdmanlarında oldukça hazır görünen 2 numaralı EGEMEN TAY, etkileyici orijini ile 3 numaralı ERSANŞAH, G 1 CUMHURİYET Koşusu galibi GÜRSU’nun tayı 7 numaralı KRALKARINCA, Vedat ABİŞ ile start alacak olan 4 numaralı GÜRBÜZ TAY ve hazır görüntüsü ile 9 numaralı YAĞIZHANBEY rakiplerine göre daha şanslı gördüğümüz isimlerdir.

2. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının çim pistteki 1400 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda; çim pistteki ilk sınavında beklentileri boşa çıkarmayan 3 numaralı EFSANEAT, idman pistindeki son sprintiyle göz dolduran 2 numaralı TOMAR ve bu pist ve mesafedeki son yarışını gayet iyi sayılabilecek bir derece ile kazanan 5 numaralı ALTINENDER kuponlara öncelikle yazılması gereken safkanlardır. Ankara’dan formda gelen 4 numaralı ÖMÜRÜNOĞLU, Ayhan KURŞUN’un bineceği 7 numaralı BÜYÜK GÜNTAY ve son birinciliğini bu pist ve mesafede elde eden 8 numaralı NANDO daha sonraki ihtimallerdir.

3. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının çim pistte start alacağı 1000 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşuda; Ankara’daki ilk yarışını son düzlükte bariyerlere yaslanarak yaptığı etkili sprintiyle kazanmayı bilen 1 numaralı EL VERDUGO, bize göre günün ilk bankosudur.

4. KOŞU

İkinci 6’lı Ganyan’ın ilk ayağında da birincide olduğu gibi, hayatlarının ilk yarışına çıkacak olan 3 yaşlı Arap taylarının çim pistteki 1000 metre mesafeli ŞARTLI 1 koşusu var. Orijin ve idman performansları birlikte değerlendirildiğinde rakiplerine göre öne çıkan taylar; Ahmet ÇELİK ile start alacak olan 8 numaralı ŞENALPTUĞ, çim pistte iyi işler yapacağına inandığımız 4 numaralı FREKANS, KURTEL Ekürisinin tayı 2 numaralı DEKÇİ BEY, çim pistte katıldığı yirmi yedi yarışın on altısını ilk üç içerisinde tamamlayan KADERŞAH’ın tayı 7 numaralı SAMİAĞA ve Deniz YILDIZ’ın ailesinin atı olan 5 numaralı OLGUNADAM şeklinde sıralanabilir.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının çim pistte 1600 metre mesafede yapacakları HANDİKAP 16 koşuda; ikinci tamamladığı son koşusunda olduğu gibi boş kilosunun avantajını kullanmaya çalışacak olan 9 numaralı YAVUZKEYF favorimizdir. En yakın rakipleri; geçtiğimiz cumartesi ilk G 1 yarışını kazanarak moral depolayan Mehmet Salih ÇELİK’in bineceği 6 numaralı BAHARBAHİR ve gruptaki tek kısrak olan 8 numaralı GÜL AYALI olacaktır.

6. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının çim pistte 2400 metre mesafede yapacakları günün en önemli mücadelesi olan G 3 FETİH Koşusunda; G 3 PROF.DR.KENAN BİNAK Koşusu galibiyeti ile sezona oldukça gösterişli bir başlangıç yapan şampiyon safkan 2 numaralı BURGAS günün en güvenilir ismidir.

7. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının sentetik pistteki 2100 metre mesafeli KV-8 FARUK TINAZ Koşusunda; Antalya sentetik pistindeki başarılı yarışlarının ardından çıktığı İstanbul sentetik pistinde de güzel bir ikincilik elde eden 7 numaralı OTTOWA ile uzun mesafelerin başarılı ismi 3 numaralı ANADOLU LİDERİ arasındaki mücadeleye Vedat ABİŞ’in tercih ettiği, son üçüncülüğünü beğendiğimiz 2 numaralı ABDÜL de katılabilir.

8. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının sentetik pistteki 1500 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusunda; birlikte çıktıkları son yarışta da ilk üç sırayı paylaşan 8 numaralı NIGHT SHADOW, 4 numaralı EFSANE CAN ile 7 numaralı ANADOLU GÜZELİ’ni en çok zorlayacak isim uygun sıkleti ile 10 numaralı GET OUT THE WAY olacaktır.

9. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının çim pistte 1600 metre mesafede start alacakları, günün son yarışı olan HANDİKAP 14 koşuda; çim pistte nasıl koşacağı tam bir muamma olan 1 numaralı CALYPSO, geçtiğimiz sezon çim pistte başarılı yarışlarına şahit olduğumuz 2 numaralı BLUE SHARK, sentetik pistteki son yarışını altıncı tamamlasa da liderin sadece 4 boy gerisinde kalan 3 numaralı DAYWATCH, çim pistteki son üçüncülüğü bu grup için yeterli olabilecek 4 numaralı LIGHT OF LIBERTY, şampiyon BLAZE TO WIN’in yavrusu 5 numaralı WIN HER LOVE, çim pistteki ilk yarışını dördüncü tmamladıktan sonra kısa bir ara veren 10 numaralı VIVERNUS PRIDE ile ilk kez çıkacağı çim pisti yadırgamayacağına inandığımız 12 numaralı BONİTO, herhangi bir ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız bugünkü İstanbul Yarış Programı’nda, tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.


1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 3 , 7 , 4 , 9
2. AYAK
3 , 2 , 5 , 4 , 7 , 8
3. AYAK
1
4. AYAK
8 , 4 , 2 , 7 , 5
5. AYAK
9 , 6 , 8
6. AYAK
2
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
8 , 4 , 2 , 7 , 5
2. AYAK
9 , 6 , 8
3. AYAK
2
4. AYAK
7 , 3 , 2
5. AYAK
8 , 4 , 7 , 10
6. AYAK
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 10 , 12