At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi Hipodromu’nda bugün; iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği dokuz koşuluk bir yarış programı var. Toplam 73 atın katılacağı yarışların yedisi çim, ikisi sentetik pistte yapılacak olup; altısında İngiliz, üçünde ise Arap atları birincilik mücadelesi verecek. Günün en önemli yarışı olan G 3 NAİL AVUNDUK Koşusunda, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları start alacak.

1. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1600 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda; aynı mesafedeki son koşusunda bu grup için yeterli olabilecek bir dereceyle ikinci olan 8 numaralı BLUE SHARK, çimde biraz eksik olsa da kalitesi ile bu grubu geçebileceğini düşündüğümüz 1 numaralı ZEPHYR WEST ve son koşusunda ağır kilodan etkilenen 7 numaralı MEANING OF TIME birinci 6’lı Ganyan’ın ilk ayağı için yeterli olacaktır.

2. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının çim pistte yapacakları 1300 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşuda; hayatının ilk yarışını çim pistte usta atlar gibi koşup, düzlükte etkili bir sprint atarak gayet iyi bir derece ile kazanan 4 numaralı GÜRBÜZ TAY günün ilk bankosudur.

3. KOŞU

Kalite ve performansları birbirine yakın safkanların bir araya geldiği; 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus çim pistteki 1100 metre mesafeli HANDİKAP 21 ZEKİ SERTOL Koşusunda; 3 numaralı ARTEMISA GENTILE, 5 numaralı SERSERİ HAT, 1 numaralı EL MAESTRO, 6 numaralı JAKOBOY ve 2 numaralı HARLAN DRAKA eşit şansa sahip safkanlardır.

4. KOŞU

İkinci 6’lı Ganyan’ın ilk ayağında, henüz yarış kazanamamış 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının çim pistteki 1900 metre mesafeli MAİDEN mücadelesini izleyeceğiz. Keyifli geçmeye aday bu koşuda önereceğimiz isimler; 5 numaralı INVINCIBLE DREAM, 9 numaralı PREMIER POWER, 8 numaralı MACKENZIE ile 3 numaralı EXCITED GIRL şeklinde sıralanabilir.

5. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının sentetik pistte 1400 metre mesafede start alacakları günün en önemli yarışı olan G 3 NAİL AVUNDUK Koşusunda; G 1 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ Koşusunda büyük bir şanssızlık yaşayarak start çıkışında jokeyini düşürerek derecesiz kalan 3 numaralı DENİZ EFE ilk sırada önereceğimiz isimdir. Bu safkanın orta ve kısa mesafelerde daha başarılı olduğu dikkate alındığında, 9 numaralı JAFAR, 2 numaralı BERKALP ve 6 numaralı GELİBOLU RÜZGARI’nın da kuponlarda bulunmasında yarar görüyoruz.

6. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının sentetik pistte yapacakları 2000 metre mesafeli KV-8 YAVUZ GÜLERCE Koşusunda; çim pistteki son yarışını ölçü almadığımız, bu pist ve mesafede koştuğu bir önceki yarışında sentetik pistin etkili isimleri ATTALOS ve PITFALL’ın arkasında başarılı bir üçüncülük elde eden 6 numaralı REAL TROUBLE günün ikinci bankosudur.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı çim pistteki 1900 metre mesafeli HANDİKAP 21 YEDİKULE SURLARI Koşusunda; kendisi kadar formda iki ekürisiyle birlikte koşacak olan 2 numaralı AKTAŞKAYA favorimiz. En yakın rakipleri; aynı pist ve mesafede katıldıkları son yarışta potoya birlikte girip üçüncü ve dördüncü olan 7 numaralı BALKI TAY ile 3 numaralı AVCITOKOÇİN olacaktır. Çim pistteki uzun mesafeli yarışlarda zaman zaman başarılı olan 6 numaralı FIRAT BABA sürprizde denenebilir.

8. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının çim pistteki 1600 metre mesafeli ŞARTLI 5 koşusunda; formunu sürekli geliştiren 2 numaralı LITTLE FRANKEL, Antalya’daki son yarışından sonra kısa bir süre dinlendirilerek ufak tefek sorunları giderilen 3 numaralı MAMBA FOREVER, grubun bu mesafede en çok yarış kazanan ismi 6 numaralı SUN TIME, uzun bir aradan sonra yeniden çim piste çıkacak olan 1 numaralı ARSLAN ve her koşuda biraz daha üzerine koyan 4 numaralı JUDGMENT kuponlarda yer verilmesi gereken safkanlardır.

9. KOŞU

Günün son yarışı olan, 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının çim pistteki 1900 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; çim pistteki 1600 metre mesafeli yarışında gayet iyi bir derece ile ikinci olan 6 numaralı DETANATOR kazanmaya en yakın görünen isimdir. Bu tayı en çok zorlayacak safkanlar; son üç yarışında da dördüncü olurken hep mücadelenin içinde olan 11 numaralı SINDEL ile idman pistindeki görüntüsü ile göz dolduran 4 numaralı BRIDE WEALTH olacaktır.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız bugünkü İstanbul Yarış Programı’nda, tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
8 , 1 , 7
2. AYAK
4
3. AYAK
3 , 5 , 1 , 6 , 2
4. AYAK
5 , 9 , 8 , 3
5. AYAK
3 , 9 , 2 , 6
6. AYAK
6
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
5 , 9 , 8 , 3
2. AYAK
3 , 9 , 2 , 6
3. AYAK
6
4. AYAK
2 , 7 , 3 , 6
5. AYAK
2 , 3 , 6 , 1 , 4
6. AYAK
6 , 11 , 4