At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İstanbul’da bugün; iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği dokuz koşuluk bir yarış programı var. Toplam 75 atın katılacağı yarışların beşi çim, dördü sentetik pistte yapılacak olup; dördünde İngiliz, beşinde ise Arap atları birincilik mücadelesi verecek. 3 ve yukarı yaşlı altı İngiliz atının start alacağı G 2 İSMET İNÖNÜ Koşusu, günün sonucu en çok merak edilen yarışı olacak.

1. KOŞU

Birinci 6’lı Ganyan’a, 4 yaşlı dişi Arap atlarının çim pistteki 1900 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusu ile başlıyoruz. Çim pistte grubun en başarılı ismi olan 1 numaralı NEZENGÜL ile sentetik pistteki son yarışını NEZENGÜL’ün önünde kazanmayı başaran, çim pistte de zaman zaman başarılı olabilen 4 numaralı NATUREL en şanslı isimlerdir. Orijin olarak çime yatkın bir isim olan, son yarışını beğendiğimiz 9 numaralı GÜL AYALI da ihmal edilmemelidir.

2. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının sentetik pistte 1300 metre mesafede start alacakları ŞARTLI 4 koşuda; pist ayırt etmeksizin her yarışında iyi koşan 1 numaralı BİR MUCİZEM ile çim pistte beklentileri karşılayamayıp, bir kez koşup kazandığı sentetik piste geri dönen 3 numaralı MEHMETOĞLU’nun keyifli geçmeye aday mücadelesini izleyeceğiz.

3. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1100 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşusunda; biri Ankara, diğeri İstanbul’da olmak üzere çim pistte katıldığı iki yarışı da kazanma başarısı gösteren 3 numaralı EL VERDUGO, Ankara çimindeki son yarışını pistin durumu da göz önüne alındığında, iyi sayılabilecek bir derece ile büyük bir sürpriz yaparak kazanan 4 numaralı POLE STAR ve ilk defa çıkacağı çim pistte de başarılı olacağına inandığımız 1 numaralı CAZATOR DE OSOS, eşit şansa sahip safkanlardır.

4. KOŞU

Yarış hayatlarına bu koşu ile başlayacak olan 3 yaşlı Arap taylarının sentetik pistte yapacakları 1200 metre mesafeli ŞARTLI 1 mücadele, ikinci 6’lı Ganyan’ın da ilk ayağını oluşturacak. Mehmet AKYAVUZ’un bineceği YILMABAŞAR tayı 5 numaralı SARPER, iç pistteki son sprintinde adeta kanatlanan 2 numaralı ATILGAN, Vedat ABİŞ idaresinde en iç kulvardan çıkacak olan 8 numaralı ÇELİK ELA, ATMAN Ekürisine ait ÖZHABER yavrusu 1 numaralı ADAKALE ve Kocaeli’nde katıldığı son yarışında ilk birinciliğine imza atan apranti Mehmet Ali AKGÖBEK’in ailesinin tayı olan 6 numaralı VEFALI GÜÇ, kuponlara mutlaka yazılması gereken isimlerdir.

5. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1600 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşusunda; yaklaşık on ay aranın ardından katıldığı ilk yarışı kazanma başarısı gösteren 5 numaralı PERFECT IRON, sürdürdüğü formu ile yine kazanmaya en yakın isimdir. Rakipleri; Görkem ÖZÇELİK’in bineceği idman pistinde oldukça formda görünen 6 numaralı TİZY, çim pistteki tek yarışı başarısız olsa da bu grupta iyi koşabileceğini düşündüğümüz 7 numaralı RUN FOR HOPE ve altı aydır koşmayan 1 numaralı PIECE OF ART olacaktır. Yarışın sürprizini hazırlıklarını Ankara’da sürdüren 2 numaralı ATERNITAS yapabilir.

6. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının çim pistte yapacakları 2000 metre mesafeli G 2 İSMET İNÖNÜ Koşusunda; sezona iki G 3 yarış galibiyeti ile görkemli bir giriş yapan 1 numaralı BURGAS, birlikte çıktıkları son on yarışta yedi birincilik elde ettiği jokeyi Vedat ABİŞ ile günün bankosudur.

7. KOŞU

3 yaşlı İngiliz tayları arasında sentetik pistte 2000 metre mesafede yapılacak olan KV-9 Y.CAHİT AYBEK Koşusunda mücadelenin; bu pistin iki çok başarılı ismi 7 numaralı PITFALL ile 6 numaralı OTTOWA arasında geçmesini bekliyoruz.

8. KOŞU

İlk kez piste çıkacak olan 3 yaşlı Arap atlarının sentetik pistteki 1200 metre mesafeli günün ikinci ŞARTLI 1 koşusunda; bütçe imkanları çerçevesinde olabildiğince fazla sayıda taya şans vermekten yanayız. Bu zorlu mücadelede bizim önereceğimiz isimler; 1 numaralı FAYİK BEY, 7 numaralı UZAK DOĞU, 9 numaralı NAZEYLEYEN, 5 numaralı KING PELE, 3 numaralı GOBAK KAYRA ve 2 numaralı GENÇKAN şeklinde sıralanabilir.

9. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının çim pistte 1300 metre mesafede birincilik mücadelesi verecekleri HANDİKAP 16 koşuda; son yarışını da yine Adem ASLAN idaresinde bomboş kilo ile kazanmayı başaran 12 numaralı YAVUZKEYF ilk sırada önereceğimiz isim olup, küçük kuponlara tek yazılabilir. Daha geniş oynayacaklar; son iki yarışı çok başarılı olan 5 numaralı KASAP ENDER, son bir ayda beşinci startını alacak olsa da hep iyi koşan 7 numaralı ABONE ve bir başka uygun sıkletli isim 11 numaralı TARSUS ŞELALESİ’ni de kuponlarına ekleyebilirler.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız bugünkü İstanbul Yarış Programı’nda, tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
1 , 4 , 9
2. AYAK
1 , 3
3. AYAK
3 , 4 , 1
4. AYAK
5 , 2 , 8 , 1 , 6
5. AYAK
5 , 6 , 7 , 1 , 2
6. AYAK
1
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
5 , 2 , 8 , 1 , 6
2. AYAK
5 , 6 , 7 , 1 , 2
3. AYAK
1
4. AYAK
6 , 7
5. AYAK
1 , 7 , 9 , 5 , 3 , 2
6. AYAK
12 , 5 , 7 , 11