At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İstanbul’da bugün; iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği on koşuluk bir yarış programı var. Toplam 91 atın katılacağı yarışların sekizi çim, ikisi sentetik pistte yapılacak olup; beşinde İngiliz, beşinde de Arap atları start alacak. 3 yaşlı dişi Arap tayları arasındaki KV-6 ABDURRAHMAN ATÇI Koşusu ile 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği KV-6 YAVUZHAN Koşusu, günün en önemli yarışları olacak.

2. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistteki 1600 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusunda; bu mesafedeki son yarışını yine Akın SÖZEN ile formda safkan DETANATOR’un önünde kazanarak MAİDEN’a veda eden 4 numaralı NATIVE TALENT günün ilk bankosudur.

4. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının çim pistte 2100 metre mesafede yapacakları ŞARTLI 4 koşuda; daha sert gruplarda bile başarılı yarışlarını izlediğimiz 3 numaralı COOKIE DOUGH günün ikinci bankosudur.

6. KOŞU

3 yaşlı dişi Arap tayları arasındaki KV-6 ABDURRAHMAN ATÇI Koşusunda; geçtiğimiz hafta Ankara’da katıldıkları KV-6 koşuyu yakın derecelerle iki ve beşinci olarak tamamlayan 3 numaralı BENİM SULTANIM ile 2 numaralı ESİNİN KIZI öncelikle önereceğimiz isimlerdir. Yarış hayatının ilk koşusunu sentetik pistte zorlanmadan kazanan, çim pistte de iyi koşmasını beklediğimiz 7 numaralı ÇAYCI KIZ ile sentetik pistteki ilk yarışında elde ettiği dördüncülükten sonra şansını bu defa çim pistte deneyen 11 numaralı NAZEYLEYEN favorilere sert rakip olacak safkanlardır. Yarışın sürprizini, hazırlıklarını Ankara’da sürdüren 1 numaralı EFLİN ESLEM yapabilir.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının çim pistte 1900 metre mesafede mücadele edecekleri KV-6 YAVUZHAN Koşusunda; çim pistte katıldığı on üç yarışın tamamını tabela içinde tamamlayıp sekizini de kazanmayı başaran 6 numaralı TOPAZ GIRL, bu mesafede dördüncü tamamladığı son iki yarışındaki dereceleri oldukça tatminkar olan 4 numaralı AVCITOKOÇİN ve gizli eküriler 7 numaralı CANCANER ile 9 numaralı KURŞUNİLİ şanslarını eşit gördüğümüz isimlerdir.

9. KOŞU

2 yaşlı dişi İngiliz taylarının çim pistteki 1100 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; yavruları çim pistte oldukça etkili olan TOROK’un tayı 3 numaralı DEJAVU, ilk kez çıkacağı çim pistte bize göre günün üçüncü bankosudur.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız bugünkü İstanbul Yarış Programı’nda, tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 4 , 5
2. AYAK
4
3. AYAK
3 , 6 , 5 , 4
4. AYAK
3
5. AYAK
5 , 8 , 7
6. AYAK
2 , 3 , 7 , 11 , 1
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
5 , 8 , 7
2. AYAK
2 , 3 , 7 , 11 , 1
3. AYAK
2 , 3 , 4
4. AYAK
6 , 4 , 7 , 9
5. AYAK
3
6. AYAK
1 , 2 , 4 , 8 , 9