At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK adına 98 yıldır aralıksız olarak yapılan, Türk atçılığının derbisi G 1 GAZİ Koşusu da dahil olmak üzere altı GRUP yarışa ev sahipliği yapacak olan Veliefendi Hipodromu’nda bugün, iki 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği dokuz koşuluk bir yarış programı bizleri bekliyor. Toplam 108 atın katılacağı yarışların yedisi çim, ikisi sentetik pistte yapılacak olup; yedisinde İngiliz, ikisinde ise Arap atları start alacak. Günün diğer önemli yarışları; 3 yaşlı İngiliz taylarının G 1 ANAFARTALAR Koşusu, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının G 1 HALİÇ Koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının G 2 ALİ RIZA BEY Koşusu, 3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının G 2 ZÜBEYDE HANIM Koşusu ve 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının G 2 NENE HATUN Koşusu olacak.

4. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının çim pistte yapacakları 1600 metre mesafeli G 2 ZÜBEYDE HANIM Koşusunda; 2100 metre mesafeli son yarışını beyaz bayrak ayna yaparak kazanan 6 numaralı GENERAL BRIELLA bu koşuda da favori olmayı sonuna kadar hak ediyor. Selim KAYA’nın ilk defa bineceği 3 numaralı CHAIKA’nın bu safkana sert rakip olmasını bekliyoruz. Yaklaşık sekiz aydır koşmasa da kalitesi ile bu açığı kapatabilecek olan 8 numaralı LADYS SECRET, ikinci tamamladığı son yarışında GENEREL BRIELLA’yı geçme başarısı gösteren 9 numaralı LAVENDER ve ayağına çabuk safkanların çokluğu nedeniyle yüksek tempoda gitmesini beklediğimiz koşuda son metrelerde rakiplerini avlamaya çalışacak olan 7 numaralı HARD OFF HÜSNE diğer şanslı isimlerdir.

5. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının sentetik pistteki 2000 metre mesafeli G 1 ANAFARTALAR Koşusunda; birlikte çıktıkları son koşuda ilk üç sırayı paylaşan 3 numaralı CAN ALUŞ, 4 numaralı COMEBACK IS REAL ve 14 numaralı PITFALL öncelikle önereceğimiz isimler olacak. Bu üç ismin 6’lı Ganyan kuponları için yeterli olacağını düşünmekle birlikte, daha fazla safkana şans vermek isteyenler, aynı yarışın beşincisi 12 numaralı OTTOWA, sentetik pistte ne yapacağı tam bir soru işareti olan 10 numaralı KAZE NI KATSU ve 17 numaralı WE ARE THE STAR ile çim pistteki iki yarışın ardından daha etkili koştuğu sentetik piste dönen 2 numaralı ATTALOS’u da kuponlara ekleyebilirler.

6. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının çim pistte 2400 metre mesafede Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına koşacakları Türk atçılığının derbisi olan G 1 GAZİ Koşusunda; çim pistteki ilk yarışı olan 2100 metre mesafeli KV-9 M.NİYAZİ POLATYAR Koşusunu kazanırken adeta gövde gösterisi yapan 13 numaralı SON OF COOGER en şanslı görünen isimdir. Ekonomik kuponlarda tek başına bırakabileceğimiz bu safkanın en ciddi rakibi; kum ve sentetik pistteki başarılı yarışlarının ardından çıktığı çim pistte önce G 1 ERKEK TAY DENEME, ardından G 2 SAİT AKSON Koşularını kazanan 9 numaralı MADRAS olacaktır. Diğer bahisler için önereceğimiz safkanlar; G 2 MEHMET AKİF ERSOY Koşusunu Ahmet ÇELİK ile kazandıktan sonra Ayhan KURŞUN’a emanet edilen 12 numaralı SEVERUS SNAPE, beklentilerin oldukça yüksek olduğu son iki yarışında ilgililerine hayal kırıklığı yaşatsa da kalitesi ile her zaman söz sahibi olabilecek 1 numaralı BLUE SUNSET, G 1 KISRAK Koşusu galibi 20 numaralı MANGUSTA ve G 1 ERKEK TAY DENEME Koşusunun ardından uzun mesafeli yarışları pas geçen 5 numaralı DRAGON FLAME şeklinde sıralanabilir.

7. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının çim pistte 1600 metre mesafede start alacakları G 1 HALİÇ Koşusunda mücadelenin, bu yıl henüz geçilmeyen şampiyon safkan 1 numaralı BURGAS ile bu mesafedeki son yarışını etkili bir düzlük sprinti ile kazanmayı başaran 5 numaralı NATIVE POWER arasında geçmesini bekliyoruz.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına mahsus çim pistteki 1400 metre mesafeli G 2 ALİ RIZA BEY Koşusunda; start çıkışında büyük bir talihsizlik yaşayarak jokeyini düşürdüğü G 1 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ Koşusu haricinde 2024 yılında çıktığı tüm yarışları mesafe ve pist ayırt etmeksizin kazanma başarısı gösteren 4 numaralı DENİZ EFE, ikinci 6’lı Ganyan özelinde günün banko ismidir.

9. KOŞU

Denk güçteki 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının bir araya geldiği çim pistte 1600 metre mesafede yapılacak olan G 2 NENE HATUN Koşusunda olabildiğince çok ata şans vermekten yanayız. G 1 KISRAK Koşusunda buradaki rakiplerinden çoğunu geçen, geçildiği isimler ise G 1 GAZİ Koşusunda mücadele edecek olan 12 numaralı NYMPHADORA TONKS bizim kazanmaya en yakın gördüğümüz isimdir. G 1 DİŞİ TAY DENEME Koşusu üçüncüsü 7 numaralı FLYING SPICE ile Özcan YILDIRIM’ın tercih ettiği 9 numaralı MARTİNA favoriye sert rakip olacak safkanlardır. Bu üç ismin ardından; 6 numaralı FEELING GOOD, 13 numaralı QUEEN PROTEO, 4 numaralı COOKIE DOUGH, 15 numaralı WOLKA MARIA ile 16 numaralı SHIROKE’yi de kuponlarına işaretleyenler son ayağı rahat izleyeceklerdir.

 

Yorumlarımızla yardımcı olmaya çalıştığımız bugünkü İstanbul Yarış Programı’nda, tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
1 , 5 , 8 , 2 , 3
2. AYAK
6 , 2
3. AYAK
2
4. AYAK
6 , 3 , 8 , 9 , 7
5. AYAK
3 , 4 , 14 , 12 , 10 , 17 , 2
6. AYAK
13 , 9
2. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
6 , 3 , 8 , 9 , 7
2. AYAK
3 , 4 , 14 , 12 , 10 , 17 , 2
3. AYAK
13 , 9
4. AYAK
1 , 5
5. AYAK
4
6. AYAK
12 , 7 , 9 , 6 , 13 , 4 , 15 , 16