At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda bugün tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplam 63 atın start alacağı yedi koşuluk bir yarış programı var. Tamamı kum pistte koşulacak olan yarışların beşi İngiliz, ikisi Arap atları arasında yapılacak. Günün en önemli yarışı, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus HANDİKAP 17 koşu olacak.

1. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2100 metre mesafeli SATIŞ 2 koşusu ile başlayan 7’li Plase için önereceğimiz iki isim, handikap puanından da anlaşılacağı üzere bu grubun oldukça üzerinde olan 1 numaralı AIRMAN ile bir önceki yarışını aynı jokey ile kazanma başarısı gösteren 3 numaralı BYE BYE LULLABY olacak.

2. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağında, sekiz 2 yaşlı İngiliz tayı 1400 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşuda birincilik için mücadele edecek. Yarış hayatına birincilikle başlayan 3 numaralı NARSİL, kum pistte de iyi koşacağına inandığımız 8 numaralı ADAMANT WARRIOR ve son iki yarışını da bu maesafede kazanan 2 numaralı PEKERİM arasındaki mücadelede en az hata yapan safkan potoyu önde geçecektir.

3. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre mesafedeki MAİDEN koşusunda; Ankara’da çim pistte koştuğu iki yarıştan sonra Adana’ya gelen ve ilk defa koşacak olsa da orijin itibarıyla kum pisti yadırgamayacağına inandığımız 4 numaralı KING OF DELATIERRA jokeyi Ahmet ÇELİK ile bize göre günün bankosudur.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına mahsus 1400 metre mesafeli HANDİKAP 16 koşuda; ikinci tamamladığı son yarışına göre kilosu biraz artsa da 1 numaralı KAPAKLICAN, bu tip mesafelerde oldukça başarılı olan 3 numaralı SİYAHBEYAZ ve Mayıs ayından bu yana kazanamasa da bu mesafedeki dereceleri bu grup için yeterli olan 7 numaralı UÇAN KARDEŞ eşit şansa sahip isimlerdir. Ankara’dan kazanarak gelen 5 numaralı SULEIMAN veya Mehmet KESKİN’in bomboş kilo ile bineceği ailesine ait safkan 9 numaralı HATTAT yarışın sürprizini yapabilir.

5. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1400 metre mesafede start alacağı HANDİKAP 17 koşuda; 7 numaralı JONAH HEX, 8 numaralı SIRIUS BLACK, 3 numaralı ÇİLKELEŞ, ve 5 numaralı CONTINUOUS ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır. 2 numaralı CEYAR koşunun sürpriz ismidir.

6. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre mesafedeki günün ikinci MAİDEN koşusunda; ilk yarışında NARSİL ile girdiği mücadeleyi son metrelerde boyun farkı ile kaybetse de arkasındaki taya 13 boy fark atan 5 numaralı KNIGHT OF THE ROAD doğal favoridir. Ancak; bu safkanın son bir ayda idman pistine sadece bir kez çıkmış olması nedeniyle, kuponlarınızda 3 numaralı GIVE GOD ile 1 numaralı ÇELİ BEZA’ya da yer vermenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının 1300 metre mesafeli ŞARTLI 2 koşusunda öncelikle önereceğimiz isim; kayıtlarda herhangi bir galobuna rastlamasak da, kum pistte katıldığı dört koşuyu da tabela içinde tamamlamayı başaran 5 numaralı KAYAGÜCÜ olacak. En yakın rakibinin son yarışını rahat kazanan 4 numaralı FURKANMERT olacağını düşünüyoruz. 3 numaralı ERDİ BEY, 1 numaralı BEY BEY ve 10 numaralı HAYAL GÖZLÜM daha sonraki ihtimallerdir.

 

Yukarıda yorumladığımız Adana Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 8 , 2
2. AYAK
4
3. AYAK
1 , 3 , 7 , 5 , 9
4. AYAK
7 , 8 , 3 , 5
5. AYAK
5 , 3 , 1
6. AYAK
5 , 4 , 3 , 1 , 10