At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 64 atın katılacağı, yedi koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, dördünde İngiliz, üçünde ise Arap atları mücadele edecek. İlk koşu Altılı Ganyan dışı olduğu için bu koşu için sadece analizlerimize göre bir sıralama vereceğiz.

1. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atlarının 2100 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, birincilik mücadelesinin 5 numaralı SANAY ve 4 numaralı MAHİNURUM arasında geçeceğini düşünüyoruz. Sürpriz olarak 3 numaralı GÜNYELİ değerlendirilebilir.

2. KOŞU

Altılı Ganyanın başladığı günün ikinci koşusunda, 2 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre kum ŞARTLI 1 mücadelesinde, 1 numaralı BATARD birincilik için en güçlü favorimiz. İdman pistinde bu koşuya çok iyi hazırlandığına inandığımız 6 numaralı SMART MONEY ve 4 numaralı OCEAN COMPASS onu zorlayacak rakipleridir.  Bu üç atla bu koşuyu geçebileceğimizi düşünüyoruz.

3. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının 1600 metre kum SATIŞ 2 koşusunda, 2 numaralı İZBANDOT ve idman pistindeki güzel derecesi ile 1 numaralı ALEKO bu koşu için yeterli olacaktır. Bu iki tayımıza eşit şans vererek, bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 2000 metre kum ŞARTLI 5 koşusunda, son yarışlarında birincilikler alan 7 numaralı TOUCH OF HEAVEN ve 3 numaralı CHUMLEE’yi diğer rakiplere göre bir adım önde görüyoruz. Sürpriz olarak 2 numaralı BARİ’yi öneriyoruz.

5. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 1900 metre kum ŞARTLI 5 koşusunda, mücadelenin 3 numaralı SON SEVİM, 1 numaralı KANDIRA GÜZELİ ve ekürilerden 2 numaralı SEASIDE SONG arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu üç atı ayırım yapmadan kuponlara yazmanızı öneriyoruz.

6. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1200 metre kum ŞARTLI 1 koşusunda; idman pistinde çok güzel işler yaparak bu yarışa hazır olduğunu gösteren 2 numaralı CLEAN HEART bu koşudaki ilk ve tek favorimiz. Bu tayı banko olarak öneriyoruz.

7. KOŞU

Günün son koşusu olan 3 yaşlı Arap taylarının 1200 metre kum HANDİKAP 14 koşusunda, 7 numaralı COOL FARUK ve 5 numaralı KAÇIN KURASI bu koşuda diğer rakiplerden bir adım önde gözükmekteler. Ancak sürprize açık olacağını düşündüğümüz bu koşuda, 10 numaralı ARGALI ve 12 numaralı UMUT TAY’dan da etkili koşmalarını bekliyoruz. Bu sıralama ile bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
1 , 6 , 4
2. AYAK
2 , 1
3. AYAK
7 , 3 , 2
4. AYAK
3 , 1 , 2
5. AYAK
2
6. AYAK
7 , 5 , 10 , 12