At Yarışı Tahminleri

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda bugün tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 68 atın katılacağı altı koşuluk bir yarış programı var. Tamamı kum pistte koşulacak yarışların üçünde İngiliz, üçünde Arap atları start alacak. Günün en önemli yarışı olan GRUP 3 koşuda, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları mücadele edecek.

1. KOŞU

Adana’da 6’lı Ganyan’ın ilk ayağındaki HANDİKAP 16 koşuda, 4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atları 2000 metre mesafede birincilik mücadelesi yapacak. Yılın en çok yarış kazanan jokeyi sıralamasında son iki haftaya önde giren Vedat ABİŞ’in bineceği 4 numaralı SAKLIKIZ ile bir önceki yarışını yine Eray ÇİZİK ile 1900 metre mesafede kazanmış olan 7 numaralı GUPSEZEN öncelikle şanslı gördüğümüz safkanlardır. Bu iki safkanı en çok zorlayacak isim geçen sene de bu koşuyu kazanmış olan 5 numaralı GÖKÇEKIZ olacaktır.

2. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının 1300 metre mesafeli MAİDEN/SATIŞ koşusunda, banko olarak önerdiğimiz son yarışını ikinci tamamlayan, grubun en fazla yarış tecrübesine sahip tayı 8 numaralı KOSMODEMYANSKAYA’ya bir şans daha veriyor ve bugün de tek başına bırakıyoruz. İkili Bahis oynayacaklar 7 numaralı KIZIM ALİSYA’yı deneyebilirler.

3. KOŞU

Yamak 1 seviyesindeki aprantilerin bineceği 4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda mücadelenin daha çok 7 numaralı NAKKAŞTEPE ile 8 numaralı TUĞBATAY arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu iki safkanın da eksik veya kötü koşması durumunda 6 numaralı HÜKÜMHAN devreye girebilir.

4. KOŞU

Günün en önemli yarışı olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarına mahsus 1400 metre mesafeli GRUP 3 koşuda; son iki yarışını da ikinci tamamlayan 5 numaralı HEDBE, Ahmet ÇELİK ile start alacak olan 4 numaralı GÖLALAN, grubun en yüksek handikap puanına sahip ismi 8 numaralı ZAFER MEYDANI, Hışman ÇİZİK idaresinde koştuğu on bir yarışın beşini kazanma başarısı gösteren 9 numaralı BAY TOSUNOĞLU ve Vedat ABİŞ’in tercih ettiği 12 numaralı PİŞMAN AĞA’nın ayrım yapılmaksızın kuponlara yazılması gerektiğine inanıyoruz.

5. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 2000 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusunda; favorimiz idman pistindeki formda görüntüsü ile 4 numaralı ARSİYAN. En yakın rakibi ekürilerden 2 numaralı BLUE INFERNO olacaktır. Yarışın sürprizini son iki koşusunda startta çok oyalanarak yarışa adapte olmakta zorlanan 3 numaralı RİNTİNTİN veya 5 numaralı DREAM OF HONOUR yapabilir.

6. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1400 metre mesafeli HANDİKAP 14 koşusunda; 1 numaralı NEW MELBOURNE, 2 numaralı SIESTRA, 5 numaralı CALL ME CHAMP, 10 numaralı ANNA KARENINA, 11 numaralı GOOD LAD, ve 13 numaralı ATİLLAHAN eşit şans vereceğimiz safkanlardır.

 

Yukarıda yorumladığımız Adana Yarış Programı’nda herkese bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
4 , 7 , 5
2. AYAK
8
3. AYAK
7 , 8 , 6
4. AYAK
5 , 4 , 8 , 9 , 12
5. AYAK
4 , 2 , 3 , 5
6. AYAK
1 , 3 , 5 , 10 , 11 , 13