At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 49 atın katılacağı, altı koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, beşinde İngiliz, ikisinde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının katılacağı KV 7 Koşu olacak.

1. KOŞU

Altılı Gaynan’ın ilk ayağı olan günün birinci koşusunda, 3 yaşlı Arap taylarının 1600 metre kum pist HANDİKAP 15 koşusunda, bizim için birinciliğe en yakın isimler 3 numaralı SEÇERHAN ve 1 numaralı BABA TAMER olacaktır. Bu iki atın hatalı veya eksik koşması durumunda, bazı takı değişiklikleri denenen ve idman pistinde de yarışa hazır olduğu gözlenen 2 numaralı BAHADIR’dan güzel bir koşu gelebilir, mutlaka değerlendirilmelidir diye düşünüyoruz. Sürpriz olarak 6 numaralı HÜKÜMSÜZ’e şans verilebilir. Bu dört tay, bu koşu için yeterli olacaktır diye düşünüyoruz.

2. KOŞU

Ve günün en önemli koşusu olan 3 yaşlı İngiliz taylarının 1900 metre kum KV 7 mücadelesinde, son iki koşusunda uyumlu jokeyi Nevzat AVCİ ile iki birincilik almış 4 numaralı GOLD CASH ve yine son koşusunda çok güzel bir sprint atarak fotoyu bulan 6 numaralı BOATMAN bu koşudaki ilk iki favorimiz. Onlara rakip olarak 1 numaralı BABASELİM ve 3 numaralı CATANZARO’yu öneriyoruz. Bu dört tayı ayırımsız olarak kuponlara yazarak bu ayağı geçmenizi öneriyoruz.

3. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 1600 metre kum pist HANDİKAP 17 koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini ve her atın hemen hemen eşit şansa sahip olduğu sürprize de açık bir koşu  olacağını düşünüyoruz. Bizim buradaki sıralamamız ilk olarak, 3 numaralı NO HARD, 1 numaralı DABBE ve 5 numaralı WIN FOR YOU şeklindedir. Daha sonra, 2 numaralı YOOMEE, 6 numaralı KINGSA ve 7 numaralı GUTSHOT da değerlendirilmelidir. Bu isimlerin hepsine eşit şans vererek bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

4. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1200 metre kum ŞARTLI 5 koşusunda, 2 numaralı CAN EFE ve 3 numaralı LATİF AĞA birincilik için bir adım önde gözükseler de, rakip olarak 1 numaralı FOREVER GOOD ve 6 numaralı YURT BAŞI’nı mutlaka kuponlara yazmanızı öneriyoruz.

5. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum ŞARTLI 3 koşusunda, uyumlu aprantisi Mert UYAR ile tekrar koşacak olan ve idman pistindeki derecesi ile de bu yarışa hazır olduğunu düşündüğümüz 3 numaralı KILIÇALPER’i günün bankosu olarak öneriyoruz.

6. KOŞU

Henüz birincilik almamış 2 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre kum MAİDEN/SATIŞ mücadelesinde çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşu için seçimlerimiz, 8 numaralı KRYPTONITE, ekürilerden 7 numaralı CANDY PALAZ, 1 numaralı BATMAN ÇOCUĞU, 4 numaralı NAZGAR ve 6 numaralı ALMOND GRACE şeklindedir. Bu beş isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 1 , 2 , 6
2. AYAK
6 , 4 , 1 , 3
3. AYAK
3 , 1 , 5 , 2 , 6 , 7
4. AYAK
2 , 3 , 1 , 6
5. AYAK
3
6. AYAK
8 , 7 , 1 , 4 , 6