At Yarışı Tahminleri

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bugün bir 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği, toplamda 55 atın katılacağı, yedi koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların tümü kum piste olup, üçünde İngiliz, diğer dördünde ise Arap atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atlarının katılacağı KV 6 koşu olacaktır.

1. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1600 metre kum pist ŞARTLI 4 koşusunda, mücadelenin idman pistinde çok diri görünen ve güzel bir derece yapmış olan 6 numaralı LIKE THE STARS  ve 1 numaralı ÇATALKAYA arasında geçeceğini düşünüyoruz. 1 numaralı GUTSHOT bunlara en sert rakip olacaktır. Bu üç isim bu koşudaki bahisler için yeterli olacaktır.

2. KOŞU

Altılı Ganyan’ın başladığı, 3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1600 metre kum pist HANDİKAP 14 mücadelesinde, son 1400 metre kum pist koşusunda çok rahat bir birincilik alan 5 numaralı SUN OF THE SEA, birincilik için en şanslı gördüğümüz taydır. Küçük kurgular ve misli düşünenler için bu isim banko olarak düşünülebilir. Sürpriz veya bu ata rakip arayan yarışseverler, 4 numaralı MISS MİRASERTEL ve 6 numaralı VIVERNUS PRIDE’ı değerlendirebilirler.

3. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 4 yaşlı Arap atlarının katılacağı 1200 metre kum pist MAIDEN koşusunda, birincilik mücadelesinin 9 numaralı KIZKARDEŞİM ve 6 numaralı ÇAKOPİ arasında geçeceğini düşünüyoruz. 6 aylık bir aradan dönen ancak yaptığı idmanlarda bu koşuya hazır olduğunu hissettiren 5 numaralı TOZKOPARAN’dan da güzel bir koşu geleceğine inanıyoruz ve  sürpriz olarak değerlendirilmesini öneriyoruz.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının mücadele edeceği 1600 metre kum pist HANDİKAP 16 koşusunda; birincilik için önereceğimiz ilk isim, bu koşuda kilo avantajına da sahip olan 8  numaralı PAVLİÇENKO olacaktır. Ona en yakın rakip ise, 7 numaralı CRAZY HORSE ve 4 numaralı MENAS olacaktır. Bu üç isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

5. KOŞU

Ve günün de en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1200 metre kum pist KV 6 koşusunda, birinciliğe en yakın ismin 1 numaralı SİNOPLU MERVE olacağını düşünüyoruz. Yine küçük kurgular veya misli oynamak isteyen yarışseverler, bu ismi banko olarak düşünebilirler. Ona en yakın rakip olarak, 2 numaralı AFERDİTA ve 4 numaralı GÜNDÜZKUŞU’nu önerebiliriz.

6. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum HANDİKAP 15 koşusunda, mücadelenin zorlu geçebileceğini ve sürprize açık olduğunu düşündüğümüz için çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşudaki sıralamamız, 4 numaralı OĞLUM YUNUS, 1 numaralı CANDARLI, 2 numaralı UZUN TAY ve 5 numaralı GARİPLERBEYİ şeklindedir. Bu dört isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 4 yaşlı Arap atlarının 1200 metre kum MAIDEN koşusunda, mücadelenin yine zorlu geçeceğini ve sürpriz bir sonuç olabileceğini düşündüğümüz için bu ayağın da çok atla geçilmesini öneriyoruz. Bizim bu koşudaki sıralamamız, 4 numaralı TORUNUM MİRAN, 9 numaralı NAZLI HİLAL, 3 numaralı KIZIK ÖZGÜN ve 10 numaralı PRENSES SULTAN şeklindedir. Bu dört isim bu koşu için yeterli olacaktır, ayırım yapmadan bu sıralama ile bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İzmir Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
5 , 4 , 6
2. AYAK
9 , 6 , 5
3. AYAK
8 , 7 , 4
4. AYAK
1
5. AYAK
4 , 1 , 2 , 5
6. AYAK
4 , 9 , 3 , 10