At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi Hipodromu’nda bugün; 67 atın katılacağı, altısında İngiliz, ikisinde Arap atlarının sentetik pistte mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği sekiz koşuluk bir yarış programı var. Günün en yüksek ikramiyeli yarışı olan HANDİKAP 21 Koşuda, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları start alacak.

1. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusunda, birinci 4’lü Ganyan ve Çifte Bahis için önereceğimiz isimler; Vedat ABİŞ’in oldukça müsait bir kilo ile bineceği 5 numaralı OPPENHEIMER ile son yarışını ağır kilo ile koşmasına rağmen iyi sayılabilecek bir derece ile kazanan 3 numaralı HARD OF ROCK olacaktır.

2. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre mesafeli MAİDEN koşusunda mücadelenin; 1 numaralı AGENT ZERO, 3 numaralı CROSSOVER ve 6 numaralı LAST TANGO arasında geçeceğine inanıyoruz.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağındaki; denk güçteki 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının bir araya geldiği 2000 metre mesafeli HANDİKAP 21 koşuda; bu pist ve mesafedeki son iki yarışını favorilerin arkasında ikinci tamamlayan 7 numaralı HEKİMOĞLU’nun şeytanın bacağını kırarak bu kez kazanmasını bekliyoruz. 4 numaralı CİĞERDELEN favoriye sert rakip olacaktır. Yarışın sürprizi müsait kilosu ile 8 numaralı BABA ZAMAN’dan gelebilir.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi İngiliz atlarının 2100 metre mesafeli HANDİKAP 15 koşusunda; 2000 metre mesafedeki son yarışını, erkek atları geçerek kazanmayı başaran 5 numaralı SAUDADE’nin aynı jokeyi ile bir kez daha kazanacağına inanıyor ve günün bankosu olarak öneriyoruz.

5. KOŞU

Henüz koşu kazanamamış 3 yaşlı İngiliz taylarının 1200 metre mesafeli MAİDEN koşusunda; son yarışını yakın ara üçüncü tamamlayan, idman pistinde dereceli işlere imza atan ve ilgililerince bu defa dilbağı takısı denenecek olan 4 numaralı KHAN OF FIRE favorimiz olup, küçük oynayan yarışseverlerce kuponlarda tek başına bırakılabilir. Güvenmeyip yanına at yazmak isteyenler, 1 numaralı BLAZE MY BOY ile dinçlikle iyi koşacağına inandığımız 6 numaralı SANDUHAN’ı değerlendirebilirler.

6. KOŞU

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının 1400 metre mesafeli ŞARTLI 5 koşusunda; son yarışını apranti ile kazanan, bu kez kendisini çok iyi tanıyan Ali KAÇMAZ ile start alacak olan 2 numaralı BELLA MI AMORE favorimiz. En yakın rakibi son dönemin başarılı jokeyi Nevzat AVCİ’nin bineceği 1 numaralı ALKIZ olacaktır. Henüz kazanamasa da koştuğu yarışlarda hep mücadelenin içinde olan 3 numaralı MONTRESTA verdiği araya rağmen tatlı bir sürprize imza atabilir.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1300 metre mesafeli ŞARTLI 3 koşusunda; startta fazla takılmazsa 1 numaralı TORHAN TAY, bir önceki yarışını etkili düzlük sprinti ile kazanan 3 numaralı CANASLANIM ve son galobunu bugünkü jokeyi Nevzat AVCİ’nin yaptırdığı 4 numaralı DUMAN ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

8. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1400 metre mesafeli SATIŞ 2 koşusunda; verdiği altı aylık aranın ardından gördüğü iki yarış ile yeterli forma ulaştığını kanıtlayan 4 numaralı ELİMİNATÖR’ün kazanması normal sonuç olacaktır. Starttan sağlıklı çıkabilirse 6 numaralı LEX TALLIONIS, iki aylık arasına rağmen 2 numaralı FREE CHILDREN, bize göre sık koşturulsa da 8 numaralı NANSIO, kariyerinde GRUP 1 ANAFARTALAR Koşusu galibiyeti bulunan olan 1 numaralı ASCOT ve yarış hayatındaki üç birinciliğini de sentetik pistte kazanmış olan 10 numaralı KING OF THE SOUTH favorinin hatasını kollayacak safkanlardır.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
7 , 4 , 8
2. AYAK
5
3. AYAK
4 , 1 , 6
4. AYAK
2 , 1 , 3
5. AYAK
1 , 3 , 4
6. AYAK
4 , 6 , 2 , 8 , 1 , 10