At Yarışı Tahminleri

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Veliefendi Hipodromu’nda bugün; 67 atın katılacağı, tamamı sentetik pistte yapılacak sekiz koşunun beşinde İngiliz, üçünde de Arap atlarının mücadele edeceği ve tek 6’lı Ganyan’ın oynanabileceği bir yarış programı var. Günün en yüksek ikramiyeli yarışı olan HANDİKAP 17 koşu, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atları arasında yapılacak.

1. KOŞU

Çifte Bahis ve 4’lü Ganyan’ın oynanabileceği, 3 yaşlı İngiliz tayları arasındaki 1400 metre mesafeli MAİDEN koşuda; üçüncü tamamladığı son yarışında beğenimizi kazanan 4 numaralı COOL BREEZE jokeyi Özcan YILDIRIM ile favorimizdir. En yakın rakipleri; idman pistinde oldukça formda görünen safkanlar, 7 numaralı THUNDER BULL ve 2 numaralı AUTHORITY olacaktır.

2. KOŞU

4 yaşlı Arap atlarına mahsus 2000 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuda; sentetik pistteki uzun mesafeli son yarışlarını rahat kazanan 3 numaralı AVCITOKOÇİN ve 1 numaralı ALKANLI, 7’li Plase için yeterli olacaktır.

3. KOŞU

6’lı Ganyan’ın ilk ayağında, 4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2000 metre mesafeli SATIŞ 2 koşusu yapılacak. Tek dezavantajı 45 gündür koşmaması olan 2 numaralı BAĞ BOZUMU küçük kıponlara tek yazılabilir. Rakipleri; 2022 yılı GRUP 1 ANAFARTALAR Koşusu galibi 1 numaralı ASCOT, Nevzat AVCİ’nin bineceği 7 numaralı KAİHO ve son yarışında aşama kaydettiğini gösteren 3 numaralı HARD FLOOD olacaktır.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1200 metre mesafeli HANDİKAP 17 koşusunda, kısa mesafeli yarışların başarılı isimleri; 3 numaralı BEAUTIFUL ECE, 5 numaralı PRINCE OF DARKNESS, 2 numaralı GRACİAS SİNYOR ve 8 numaralı PELIGROSA ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

5. KOŞU

En iç kulvardan çıkacak olan 8 numaralı TULKAS’ın tempoyu belirleyeceği, 3 yaşlı İngiliz taylarına ait 1400 metre mesafeli MAİDEN koşuda; son iki yarışını yakın farklarla kaybeden 3 numaralı LAST TANGO, favori çıktığı son yarışında hayal kırıklığı yaratan 4 numaralı MAGNETIC STORM, birlikte koştukları son yarışı yakın farkla ikinci ve dördüncü tamamlayan 6 numaralı SANDUHAN ve 2 numaralı BLAZE MY BOY’dan birinin son düzlükte yapacağı sprintle potoyu önde geçmesini bekliyoruz.

6. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 2000 metre mesafede start alacağı HANDİKAP 15 koşuda; aynı mesafede yine Mehmet KAYA ile katıldığı son yarışını çok kolay kazanan 2 numaralı BAHRAIN’in eküri avantajı ile bu koşuyu da lehine çevireceğini düşünüyor ve günün bankosu olarak öneriyoruz.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 2100 metre mesafeli ŞARTLI 5 koşusunda; sentetik pistteki uzun mesafeli son yarışını burunla kaybeden 2 numaralı FEDAİ ve çok iyi uyum sağladığı jokeyi Özcan YILDIRIM ile tekrar buluşan 5 numaralı NİĞBOLU arasındaki mücadelenin kazananı belirleyeceğini düşünüyoruz.

8. KOŞU

Günün son yarışı olan 1500 metre mesafeli ŞARTLI 4 koşuda, 4 ve yukarı yaşlı Arap atları birincilik mücadelesi yapacaklar. Form ve kalite olarak birbirine yakın isimlerin bir araya geldiği bu koşu için sıralama olmaksızın önereceğimiz safkanlar; 1 numaralı AKKULA, 2 numaralı BABA ZAMAN, 3 numaralı CANASLANIM, 4 numaralı LEONİDAS, 5 numaralı ONATKUT, 6 numaralı SARIYERLİ ve 9 numaralı YAVUZKEYF olacak.

 

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız İstanbul Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
2 , 7 , 3 , 1
2. AYAK
3 , 5 , 2 , 8
3. AYAK
3 , 4 , 6 , 2
4. AYAK
2
5. AYAK
2 , 5
6. AYAK
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 9