At Yarışı Tahminleri

ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Antalya Hipodromu’nda bugün dördü sentetik (kum), diğer üçü ise kum pistte olmak üzere sadece bir Altılı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 77 atın katılacağı yedi koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların dördünde Arap, üçünde ise İngiliz atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı KV 8 Koşu olacak.

1. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2100 metre sentetik pist HANDİKAP 16 koşusunda, son iki kum yarışında güzel birincilikler alan 1 numaralı ANOTHER BOY birincilik için en yakın isim olarak duruyor. Ancak 3 numaralı SOLİDO HERMANOS onu zorlayacak en etkili rakibidir. Bu iki atı ayırımsız olarak kuponlara yazalım. Sürpriz olarak 7 numaralı MANDACAN, 10 numaralı ANADOLU PERİSİ ve 9 numaralı RIDER ON THE RAIN değerlendirilebilir.

2. KOŞU

Altılı Ganyan’ın başladığı, 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1300 metre kum pist ŞARTLI 4 mücadelesinde, 55 günlük aradan sonra pistlere geri dönen fakat idman pistinde bu yarışa hazır olduğunu gösteren 3 numaralı CAPTAINS KEY ve 6 numaralı BEST OF ROCK, bizim için birincilik için en güçlü iki isim. Ancak bu koşunun zorlu geçebileceğini ve sürprize açık olduğunu düşündüğümüz için farklı üç ata da şans verdik. Bu isimler 8 numaralı WINNY WINGS, 10 numaralı STAY BRIGHT ve 9 numaralı MEŞHUR SAMURAİ olacaktır. Bu isimler bu koşu için yeterli olacaktır diye düşünüyoruz.

3. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının 1500 metre sentetik pist HANDİKAP 15 mücadelesinde, son koşusunda aynı mesafede daha sert rakiplerle koşmuş ve güzel bir üçüncülük almış olan 1 numaralı BERTAN BİR’i  net banko olarak öneriyoruz.

4. KOŞU

3 yaşlı Arap taylarının mücadele edeceği 1400 metre kum KV 7 koşusunda, mücadelenin 3 numaralı KILIÇ İBO ve 2 numaralı KAYA FATİH arasında geçeceğini düşünüyoruz. İdman pistinde güzel bir derece yapan 5 numaralı MUNZUR’u ise sürpriz olarak öneriyoruz.

5. KOŞU

Ve günün en önemli koşusu olan 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre kum pist KV 8 koşusunda, 2 numaralı TAÇSIZ KRAL ve 1 numaralı KAPRİZ’in ayırım yapılmadan kuponlara yazılmasını öneriyor ve bu iki isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

6. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 2 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1500 metre sentetik MAİDEN koşusunda, çok formda olan ve artık maidena veda etmesi gereken 1 numaralı MADCAP ilk favorimiz. Ancak bu tayın eksik veya hatalı koşması durumunda, 3 numaralı ALP THE HERO onu kesinlikle zorlayacak ilk rakibi olacaktır. Bunun dışında çim pist performansı iyi olan 11 numaralı MİRALAYIM ve idman pisti performansı ile dikkatimizi çeken 2 numaralı ALKIŞ BEY de mutlaka değerlendirilmelidir diye düşünüyoruz.

7. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı dişi Arap atlarının mücadele edeceği 1600 metre sentetik ŞARTLI 3 koşusunun zorlu geçeceğini düşünüyor ve çok atla geçilmesini öneriyoruz. Bizim ilk favorimiz eküri desteği de olan 9 numaralı DELAYLA olacaktır. Daha sonra sırayla, 6 numaralı GÖKÇE HANIM, 4 numaralı BERFU, 10 numaralı BERRENKIZ ve 5 numaralı FIRTINA MAKAY’ı kuponlarınıza yazabilirsiniz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Antalya Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
3 , 6 , 8 , 10 , 9
2. AYAK
1
3. AYAK
3 , 2 , 5
4. AYAK
2 , 1
5. AYAK
1 , 3 , 11 , 2
6. AYAK
9 , 6 , 4 , 10 , 5