At Yarışı Tahminleri

ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Antalya Hipodromu’nda bugün dördü kum, diğer dördü ise sentetik (kum) pistte olmak üzere bir Altılı Ganyan’ın oynanabileceği ve toplamda 71 atın katılacağı dokuz koşuluk bir Yarış Programı var. Yarışların dördünde Arap, diğer dördünde ise İngiliz atları mücadele edecek. Günün en önemli koşusu, 4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı KV 6 Koşu olacak.

1. KOŞU

Henüz birincilik alamamış 3 yaşlı Arap taylarının 1400 metre kum pist MAİDEN koşusunda, birincilik mücadelesinin 2 numaralı ÇAĞLAYANBEY ve ekürilerden 6  numaralı ADAPINAR arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu taylara en yakın rakip ise, 5 numaralı YALNIZ HAN olacaktır.

2. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 1300 metre kum pist HANDİKAP 15 mücadelesinde, son yarışında usta jokey Vedat ABİŞ’le güzel bir birincilik alan ve yine bu koşuda da aynı jokey idaresinde koşacak olan 4 numaralı BEWITCHED birincilik için en güçlü favorimiz. Ona rakip olacak isimler ise, 7 numaralı BEST OF ROCK ve 3 numaralı NORDIC LIGHTS olacaktır.

3. KOŞU

Altılı Ganyan’ın da başladığı, henüz birincilik alamamış 3 yaşlı Arap taylarının 1400 metre kum pist MAİDEN koşusunda, eküri desteği de alacak olan 1 numaralı OZANKAYA birincilik için en güçlü favorimiz. Ona en yakın rakibin, 5 numaralı KARA KORSAN olacağını düşünüyoruz. 9 numaralı YENGİZ’den de güzel bir koşu gelebilir. Sürpriz olarak değerlendirilebilir.

4. KOŞU

4 ve yukarı yaşlı Arap atlarının 1400 metre sentetik pist HANDİKAP 15 koşusunda, mücadelenin zorlu geçeceğini düşünüyor ve çok at yazılmasını öneriyoruz. Bizim bu koşu için sıralamamız; 4 numaralı ÖZGÜNTAŞ, 1 numaralı KILIÇASLI, 6 numaralı ANEMON ÇİÇEĞİ, 2 numaralı MİKSER ve 3 numaralı BAŞAYDIN şeklinde olacaktır.  Bu beş ismin bu koşu için yeterli olacağını düşünüyoruz.

5. KOŞU

3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarının 2000 metre kum pist ŞARTLI 5 koşusunda, mücadelenin 1 numaralı CAPTAIN AMERICA ve 2 numaralı KAHRAMAN TRADER arasında geçeceğini düşünüyoruz. Bu iki ismin eksik koşması durumunda 5 numaralı ATOM CEMİL mutlaka devreye girecektir. Bu üç isme eşit şans vererek kuponlara yazmanızı öneriyoruz.

6. KOŞU

2 yaşlı İngiliz taylarının mücadele edeceği 1500 metre sentetik ŞARTLI 5 koşusunda, 2 numaralı FULL MOONTH son koşusundaki güzel birinciliği ile bizim bu koşudaki ilk favorimiz. Ona rakip olarak önereceğimiz isimler ise, 1 numaralı İSYAN ARZUM ve 3 numaral MADCAP’tir. Bu üç tayı ayırımsız olarak değerlendirmenizi öneriyoruz.

7. KOŞU

Ve günün en önemli koşusu olan 3 ve yukarı yaşlı Arap atlarının mücadele edeceği 2000 metre kum KV 6 koşusunda, Adana performansları ile bu koşuyu çok rahat koşacağına inandığımız 2 numaralı HEREKLİ’yi banko olarak öneriyoruz.

8. KOŞU

3 yaşlı İngiliz taylarının 2100 metre sentetik pist ŞARTLI 5 koşusunda, 5 numaralı SOUND OF HEART ve 2 numaralı SOLİDO HERMANOS birincilik için en güçlü favorilerimiz. Bu iki tayın eksik koşması durumunda, 8 numaralı RIDER ON THE RAIN ve 9 numaralı SURPRISE STORM onlara sert rakip olacaklardır. Bu dört isimle bu koşuyu geçmenizi öneriyoruz.

Yukarıda yorumlamaya çalıştığımız Antalya Yarış Programı’nda tüm yarışseverlere bol şans diliyoruz.

1. Altılı Ganyan Tahmini
1. AYAK
1 , 5 , 9
2. AYAK
4 , 1 , 6 , 2 , 3
3. AYAK
1 , 2 , 5
4. AYAK
2 , 1 , 3
5. AYAK
2
6. AYAK
5 , 2 , 8 , 9